från hjärtat.

Till er som läser min blogg, till er som inte läser min blogg, till er som undrar varför jag inte har bloggat på evigheter, till er som inte undrar det, till mina stalkers, I`LL BE BACK BITCHES!

Så länge, veckans drog;



Ska börjar med en ny grej idag förövrigt, vill ni veta gå in på LÄÄÄÄÄÄÄNK 

PUSSSCHAAAAA


GÄSTBLOGGNING



Hej allihopa! Mikaela här. jag och Antonia sitter hemma hos mig och förfestar, vi dricker vodka och lyssnar på go musik. Antefjante har vart lite dålig på att uppdatera som ni kanske märkt, därför får jag ta och göra det. ikväll blir det lilla bränneriet. ha en bra kväll allihop, det ska vi ha!:) glömm inte att kolla in min blogg ; Meriikssson.devote.se
puss.  PS: Antonia <3 Per hammar = Sant

me and my dress.

Vaknade runt 17 idag, visste inte att jag kunde sova så länge. Det sätter sina spår att leva rockstar hähä. Ska snart kolla på Sex and The City 2, flöta mig med chips, och tagga ny jobb vecka. Woow gissa vad jag och Mea ska göra nästa fredag?

LÖRDAGNATT:

Förfest på Sjöbo hos min kära vän Mikaela, fixade oss och förfesta lite. Sen drog vi på någon fjortisfest i stan där vi inte stannade så länge, " fest " på Hässle, sen Bränneriet och tillslut runt 1 hamnade vi på Tonic. Kvällen avslutade suuper, träffade Jenta, Isabelle, ex jobbarkompisar och nya också från Dalarna någonstans i dimman och dansade tills det stängde. Säger som Emla "En lyckad utekväll är när jag har fått dansa."


Och dom som säger att tiden läker alla sår,
dom har fel.



I<3dansband.

Precis färgar håret, lite akut blekning så. Snart blir det nog svarta slingor i luggen också, uuuu liike?  

Sitter och lyssnar på dansband nu haha, sjukt soft nu på sommaren. Inte okej att jag kommer missa bästa Sven Ingvars som spelar på Tkvällen ikväll, men jag ska ringa Mikaela när dom spelar Leende guldbruna ögon så jag får höra det lite halv live i alla fall.

'Då går jag ner i min källare, där lever jag källare ...'  
 

casual.



Regnet öser ner, jag börjar bli sjuk, är sugen på pepparkakor, väntar på att mami och broshan kommer hem med pizza, undrar vad som hände med sommaren, ångrar att jag inte drog till Uppsala reggae festival, undrar om du var där, undrar hur allt hade vart om vi var som innan. Fyfan vad jag saknar dig.


knack, liseberg, du.

ONSDAG:



Vi blev sugna på KRABBKLOR, så gick och köpte lite sånahär saker. I<3Ocean.

LÖRDAG:



En regnig men kul dag på Lisseberg med KNACK familjen, Jennifer och Jesper. Paxa den rosa bilen på spin rock så klart, och första gången jag såg 3C film. "Woooow" *viftar lite* "Haha men Ante sluta försöka ta på sköldpaddan för fan". Sen när vi kom hem drog vi till Tonic såklart. Braaa kväll bra kväll, tror knack räcker för att beskriva.

IDAG:



Haha Mikaela när du får internett igen, döda mig inte. SÖT. Var i alla fall i stan idag med hondära och Johanna. Avsluta med Donken såklart. Han i flaskan dök upp med, SÅKLART.


liseberg.

Sitter och sjunger med syrran och mami, och kollar på allsång på Liseberg eller vad det heter. Lite summer feeling på det. Kollar efter mina sjöbo brudar som e däär men jag ser dom inte.

Ska till Liseberg på Lördag btw, awesome. (:


haha.

Helgens citat
- Det är kul när man sitter jämte någon och slickar den på armen. Dom blir så chockade då.


tillbaka i borås.

Det suger att vara tillbaka i bög Borås, inte okeej. Hade fet time i Lund som vanligt, men all good things comes to an end.

Festade hemma hos Max kompis igår, med uunderbara människor och en 65 åring som två stycken killar hade hämtat. Haha det spårar alltid på något vänster där. Sen drog vi till stan och skulle på någon krog med 23 års gräns där någon skulle fixa in mig, men det är lätt att lova saker på fyllan märkte jag haha. Så eftersom jag och en till inte kom in drog vi hem till mig istället och fortsatte lite. musik. natten. allt.   

I wanna scream. for you touch again. words giving me butterflies. lips that makes me high.  


RSS 2.0