Tagga rååå

Ibland funderar jag seriöst på att göra läpparna rödare, skita i dom rosa läpparna, strunta i lörshåret och göra en fin frisyr. Men jag släpper tanken lika fort, det funkar inte. Rosa läppar och löshår all the way. Thats me ayeee.

Nu kör vi, SKÅL!


There aint no party like an alkoholic party

Det är fredag idag och många är ute. Klart jag är med dom i tankarna som alltid när jag sitter hemma en fredagskväll, är själv lite sugen på att stå på dansgolvet och sheejjjka i dimman. Kom och tänka på en sak som har med alkohol och fester att göra. Läste nyss ett inlägg om just det här; Man kan ha lika roligt utan alkohol.
 
Håller ni verkligen med om det? Jag har varit på många fester nykter i mina dagar. Ja, jag har haft kul det är inte det att jag behöver alkhol för att kunna släppa loss. Men ni kan ju inte säga något annat en att there aint no party like an alkoholic party, right? Allting blir bara mycket roligare och man kommer upp i en helt annan nivå. Det räcker att vara lite rund om fötterna, men det blir inte samma party feeling och festa nykter.

Det var bara vad jag tycker, tycker det är bra dom som kan gå ut nyktra. Men jag vet att ni håller med mig bitches! :D


DAGENS HOTTIE



My man!


Friday i´m in love

Kom precis hem varit i stan och kollat partykläder och solat. Underbart! Vaknade ungefär runt klockan tre, perfekt. Hade planerat att sova helda dagen idag och sen dra ut.

Det där med att sova hela dagen gick bra men nej, jag kommer inte att vara någon pirat idag. Vaknade av att jag hade ont i örat och kännde mig bakis gånger tusen fast jag inte var ute igår. Så det blir ingen halloween fest på Tonic idag. Tänker ladda inför imon istället, då blir det RÖJJ kan jag säga!

Fattar inte vad det är med mig igentligen, sen när tycker jag det ska bli såhär skönt att vara vara hemma och kolla film? Ärligt, vad händer med mig? TAAAAGGGAAA ??? 

Samma, samma



Samma kickers på stan, samma face man e van
Samma snubbar man ser, falska vänner som ler
Jag pallar inte mer


Torsdag

Gaah nu e jag helt slut. Om man inte orkar träna någon dag kan man lika väl åka till Göteborg och kolla i affärer istället, lovar det är minst lika jobbigt att går omkring där. Känner inte mina fötter längre. Dessutom fick jag gå hem från Sandared, jag undrar vad jag tänkte när jag gick av där istället för att åka till borås och ta bussen hem. Jaja nu e jag hemma i alla fall, ska käka thaaaii yummi.

Köpte en jacka och lite grejer idag i alla fall.
Kommer bild senare (:
PUSSTJA

hihi

Haha aw, Asterix! Tyckte han va ball när jag var liten ett tag kollade jag jämt på Asterix och Obelix eller va den lille hette. Han fyllde tydligen 50 idag så grattis på han hahah.  



HÖST








Islatte story

Vad bra att jag är så bra på uppdatering och sådär. Men jag har rätt till att slippa updatera så ofta idag, jag är bakfull you know. Det var ju fäääst igår, i stan. Det var bland annat en Canadensisk kille där så man var tvungen att prata engelska hela tiden haha, tänk er en redan kass engelska fast me lite alkohol i kroppen. Men det var kul i alla fall.

Kvällens roligaste: Flippa inte jaoo.

Åkte från Lund ungefär klockan halv fem igår, och var tvungen att komma till gbg SENAST klockan 7. Och kör man snabbt tar det minst 2 och en halv timme. Så i två och en halv timme satt jag i bilen och kollade på klockan, svär varenda minut. Gissa om jag han med? Japp, han emd tåget med 2 minuter. Tänk om vi hade kört förbi ett till rödljus lixom, då hade jag inte hunnit? Sen när jag kom hem hade jag bara 50 (!!!) minuter att fixa mig på. Men jag han och sen var det bara att sticka snabbt som bare den. Men jag gillare, det ska gå snabbt snabbt snabbt.



Så underbara är dom i Skåne va, fick specialgjord islatte ;D Gick in på espresso house och frågade om dom hade islatta på maskin, ni vet dåndär ice slush fast latte smak typ. Men dom hade itne de man han ba; jag kan göra vad du vill, så gjorde han en typ milkshake me latte smak och choklad. AS GOD !



Beslutsångest?

God mogon bloggen!
Vaknade med såndär sjuuuk beslutsångest igen. Åh vad jag är jobbig ibland. Kan verkligen INTE bestämma mig. Varför? Tänk er att inte ens kunna välja mellan Fanta och Coola, fast detta beslutet är 100 ggr större.

Jag vet i alla fall vad jag har fått det ifrån nu, ha-ha. Jag har fått det från pappa. Skulle välja glass innan när vi var och handlade, och han kunde sriöst inte bestämma sig om han ville ha daim eller coola glass.  Haha han kunde inte bestämma sig på minst 10 minuter lixom till och med jag hann bestämma mig före och då är det illa. Men det är ju inte lätt, den ena kan ju trots allt vara lite godare?



Men i alla fall, nu ska jag fortsätta ha beslutsångest och tröstäta chokladpuffar. Hej fetto!

Måndag

Hey you!


Haft en as skön dag i Lund idag, gått omkring i stan och kollat lite affärer men mest lyssnat på alla människor som pratar Skånska. Om ni vill ni ha mig på fall, så gå en Skånska kurs. Ska hem redan imorron men nu när man känner lite folk här och papi har lägenhet mitt i stan kommer jag nog att hänga här ganska mycket. Det är ju trots allt en party stad.


Imon planerar jag att sova ganska länge. Fast vill hinna med att gå i stan med också. Sen måste jag dessutom fest fixa mig innan jag åker hemmåt. Kommer typ inte komma hem försen klockan 8 och då är paarteey! Som sagt lördag hela veckan.


Har tagit lite pics och sådära idag med. Men kunde inte lägga in dem på datan så dom kommer la in på ah, kanske imon, kanske på söndag. Ska försöka ta mer bilder över huvud taget och lägga in här på bloggen, blir roligare så va.

                                                      I fly like paper, get high like planes.


Next up, Lund

Yess bitches om en halv timme drar jag. 
Bloggar mer när jag kommer ner och ger er uppadtering från Skåne. Peace!

 

Bild från förra gången vi var i Skåne, var iofs bara där i en halvtimme och vänta på ett tåg men i alla fall. Då var vi taggade inför Sweden Rock!

Jag älskar skånska

... och Carloina Gynning är bäst.  
Haha "jag hoppas hon vill bli vän med mig nu". Om alla i Sverige skulle va som hon så skulle det allt va ett kul land vi bor i.


Sthlm city

Okej det kommer bli ball, men det hade varit sååå mycket bättre om jag visste att  du var där. När jag för en gångs skull ska dit, som jag kanske är en gång på hundra år, så är du någon annan stans. Åka upp och röjja i Sthlm utan dig? Jag vet att jag kommer kolla efter dig på Sthlms gator även fast jag vet att jag absolut inte kommer se dig.



 Flingan och frö, det är connection.

Lördag hela veckan

Hela sverige på fyra dagar, ohyes!

Kommer bli mycket upp och ner och ner och upp haha, men det kommer vara värt.  
Jag är inte direkt den som gillar att planera allting och ta det lungt. Så nu ska jag först till Lund klockan 5 imon bitti. Sen på onsdag direkt när jag kommer hem så ska jag upp till Stockhooooolm baby. Då blir det paaartyy som bare den, woho.

Dessutom är det halloween när jag kommer hem. Lördag hela veckan!


breakin the rules

Allt det där jag vet att man inte ska göra, allt det där jag inte vill att andra ska vara, alla regler jag har satt upp i mitt huvud. Jag bryter varenda del av det. Impulsiviteten och känslorna driver mig att göra saker jag absolut inte vill. Vafan, jag kan så mycket bättre!


Suuunday

Söndagsmorgon var det ja. Vaknade av att telefonen ringde, trodde klockan var tre, men när jag kolla på den så va den lite innan tolv bara. Suck, jag som ville sova hela dagen idag. Och först nu har jag orkar resa mig och gå och käka frukost. Såndär yoghurt med bara 0,5% fett (mer fett en så funkar ju inte) och flingor. Underbart gott! Har dock tagit typ en halvtimme att äta upp typ helften, min tunga mår inte bra idag. Tror jag måste bli lite snällare mot den.

Okej, "carface" inlägg typ men ja. Update som update. :)
Ha en bra söndag, hoppas ni mår lika "bra" som mig. Tihi.


Repeat



Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn't know what to do

But when I become a star we'll be living so large
I'll do anything for you

So baby watcha say!


Jahaaaa

Haha vad förvirrad man blir när man tar en buss som går 02:45 hem, och så är klockan inte ens 2 när man kommer hem. Haha fick just reda på att det var vintertidens fel, tur, då e jag inte helt lost i alla fall.

Ungefär klockan 9 så fick jag reda på att jag skulle på fest tydligen oc hajg är ju inte en som bangar så jag tog bussen till stan och sen var det feeeest på trandared med linnea gumman och Mikalela. Har kul med er. På tisdag kör vi igen brudar? woho.

Jaja nu ska jag sova, eller? Nej klockan e bara 2 ju haha.
God natt i alla fall bitches.

Fjorton igen, ramlar igenom hela stan

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

För många ramlande flickor ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan

Glamouröst

Ha-ha, kännde mig så sjukt snygg den här bakfulla morronen så var tvungen att ta kort på det. Minnesvärt lixom?

Så here it goes, Look of today.




Tröjja - Johannas
T-shirt - Från Lindex, trashad sen Uppsala Reggae Festival
Byxor - Underbara mjukis bralls


Nu ska jag i alla fall fortsätta att hälla i mig apelsinjuice och kolla på Brooke knows best. Ikväll blir det lungt, ser fram imot en kväll med massssa godis och bra film. Yeah! 


Sthlm eller Lund

Stockholm eller Lund på lovet?

Eftersom jag aldrig har varit i Stockholm vore det ball att åka dit. Gå omkring i vimmlet, känna storstadspulsen, vara mil hemmifrån. Jo, jag är grymt sugen på att åka dit. Men samtidigt, hade tänkt från början att åka till Lund. Älskar verkligen skåne och fira (säger man fira halloween?), i alla fall halloween festa med massa sköna skåningar låter ju inte heller helt fel. Ah vi får se helt enkelt. 


Bilden har inget med texten att göra, tyckte bara det var en soft gold digger bild. 


Repeat

Shaaaades! Taggar för kvällen med denna låten.


Tja

Haha, fail att man somnar på lektionen när läraren sitter och pratar med en. Bra jobbat antonia. 
Satt i skolans mysrum och hade filosofilektion, woho(?), i soffan och läraren satt typ en meter i från oss och pratade med oss. Så känner jag bara hur gooo soffan var och rätt som det är som somna jag seriöst. Vakna av läraren putta på mig och ba; men tjejen du kan ju inte sova nu, svara på frågan iställen. Ehm, haha vad var frågan sa du?

Känner mig i alla fall som en såndära, vad heter dom... zombi just nu. Ska gå och sova en stund nu, powernap. Men sen måste jag upp och leta upp några kläder att ha på mig ikväll och duscha och allt såntdär. Krooogen ikväll ayeeee! :D Förfest på Göta och sedan vidare till Tonic tror jag vell det blir. Ses där?

07:16

Klockan är 07:16 och jag är redan klar. 40 minuter tills min buss går. 
Hur gick det där till lixom, SJUKT. Ville bara säga det.

VECKANS TOP 9

TURBULENCE - BLOOD DEM OUT (<3)
J-kwon - Tipsy
Erik hassle - Isn´t it obvious
Carl Henry - Hot gal
Junior kelly - Rasta should be deeper
David banner feat. Akon - 9mm
Outlandish - Look into my eyes
Beaoar - Space
Devin The Dude - Anythang


Torsdag - Aj lööv Gbg

Tihi, trodde ni jag hade glömmt av bloggen?
Nej så klart det blir update idag med, ni slipper mig inte.


Idag har jag varit i Göteborg och fikat en snabbis och kollat i affarer och allt såntdära man gör i Gbg en torsdagseftermiddag. Därför jag inte har hunnit uppdatera speciellt mycket, eller ja inget alls. Så skönt att bara komma utanför Borås en vanlig vardag även om det bara är Göteborg. Känner att min blogg har lite lite bilder i sig, ska försöka endra på det.


I <3 GBG!
AvenynmänniskornadialektenRed-Devilkinaresturangen-vid-båtenLisebergBeyondRetroHardRockCafeEspressohuse-islattestämningenhamnenlördagskvällarna7-eleven-vid-StickyFingershissen-i-GothiaTowersPJs


Hot chocolat a cold wendsday

Äta är ju inte det lättaste nu för tiden, haha. Tog minst en timma för mig att äta upp en negerboll igår kväll, svär MINST en timma och då åt jag så fort min mun orkade. Idag har jag levt på oboy hela dagen, och varm choklad, det är min grej.

Förövrigt är jag sämst på att fatta beslut. Vad ska jag göra ikväll?

- Kolla på hockey med Rebecka?  (Som jag förövrigt saknar)
- Vara med på lagmötet och sen träna? ( Behöver träna!!!!)
- Sitta hemma och plugga? BLÄÄÄ!
- Eller bara sitta hemma och ha beslutsångest och strunta i allt?


 Okej hjälp mig bestämma mig tack!

Onsdag - Fett nej tack!

Sitter i skolan och har Samhällskunskap nu, ganska segt. Fast fick en uppgift att skriva om hur bloggar påverkar dagens skönhetsideal bland unga. Perfekt ju, efter som jag ägnar minst en halv timme på vardagskvällarna åt att läsa om andras liv.... kan tyckas vara nolifer varning.... men nejdå!. Men i alla fall man kan ju inte säga annat en att dom påverkar.


Nästan alla stora bloggare är smala och det är inget dom försöker dölja precis. Dom går på dieter och käkar bantningspiller så man ser revbenen på dom, det är klart att små fjortisar som läser börjar tycka dom själva är tjocka och går och stoppa fingrarna i halsen varje gång dom har ätit för att dom vill bli lika smala och fina som dom.


Men det finns ju en anledning såklart till att man vill se ut som dom, varför modeller är smala och varför superstjärnorna berättar om sina size zero tips. Ju smalare, ju finare.  


Det jag undrar är i alla fall vad är det för fel med att vara smal? Alla klagar på att folk är för smala och att idealen är sjuka nu för tiden men jag tror bara dom har ångest när dom själv nyper sig i fläsket och sedan går och käkar fett på Donken med polarna. AGAINST FAT, himmla oattraktivt med lår som ser ut som päron eller hur?



Tyra har alltid varit e förebild och är en underbar människa, men det här är inte okej. Kolla på bilderna innan ni säger att kurvor är vackert.


Skinny is vackert!. 


Tisdag - Buuus

Jag är dålig på det här med bra uppdatering, förlåt förtsår att ni saknar mig.
Okej haha ska inte försöka vara någon irriterande fjortis bloggare "I know you love me" men i alla fall.

Idag har jag varit lite busig. Hihi vad har hon hittat på nu?
Det tänker jag inte berätta, men det är en sak som jag har velat göra länge nu och idag känndes som en bra dag att göra det så då gjorde jag det. Lite impulsivt sådära. Vad nyfikna ni blev nu va? (Nej, jag har inte bytt form ;)
Men va lugna, om jag känner mig själv rätt kommer nog en bild snart.

Och förutom att veckans top 9 kommer någon annan dag, alldeles för lat person, istället hade jag inget mer och säga nu, Tjaaaa!


Nattbloggning

Att skriva av mig har alltid varit det bästa och ibland det enda sättet att uttrycka mig och få ut mina känslor. Det var endel av anledningen till att jag började blogga från första början. Tangenterna kunde gå i flera kilometer i timmen när känslorna var som starkast och orden tog aldrig slut. Men nu, förmånga tankar och känslor gör att jag inte får ur mig ett ord. Kanske för att jag har lärt mig tänka bort det?


Måndagskväll - Enmansparty?

Nu är det partyy... i mitt rum!
Roar mig själv ganska bra denna måndagskvällen.
Dunkar goa partylåtar, bland annat denna, denna och denna, så högt det går med mitt kassa dataljud och längtar redan tills helgen. Hoppar omkring lite i mitt rum också senaste halvtimmen då och då haha, vart fick jag den energin ifrån?
Hoppas inte mina grannar såg.. ehm.

Imon kommer veckans top 9 också, och den vill ni ju inte missa!. ;)


Tha Hangover

Har fortfarande inte riktigt återhämtat mig sen helgen, känner mig sjukt seg idag.
Vaknade klockan ett och sen dess har jag bara suttit i soffan och kollat film.
Kollade nyss på den roligaste filmen på länge, The Hangover. Har ni inte sett den, se den. Har suttit och skrattat för mig själv under typ halva filmen.

En klockren film om fyra grabbar som åker till Las Vegas för att festa loss på en svensexa. Natten i Las Vegas blev vild och när dem vaknar upp i sin svit på morgonen med sprängande huvudvärk, en tiger i badrummet och stora minnesluckor märker som att deras vän som ska gifta sig är borta. Desperat försöker dom hitta ledtrådar på vad som hände under natten, och Vegas hade mycket att bjuda på. Men som tur va, What happens in Vegas stays in Vegas.

Förövrigt, hade jag varit med i filmen hade jag gift mig med Bardley Cooper på en gång. 
Skön grabb det där, "allting löser sig", precis min filosofi.



JAg vill också åka till Las vegas och vara kalas full och vakna upp och inte komma ihåg ett skit !! :D

GAY DAY

Bögbakfylla, bögsöndag, bögkillar, bögknä och bög bög bög. Allt är bög idag.
Okej inget fel me bögar, men i alla fall, ni fattar?


when i put my shades on i can do what i want

Man kommer in i en annan värld, man mår så bra.


Saturday night

MEET ME AT THE HOTEL ROOM... blev väldigt mycket shakande till den låten igår känner forfarande gårdagens puls från dansgolvet i kroppen. Svettigt occh trångt men fan vad kul det var. Gårkvällen var den bästa på läge, första kvällen på krogen (som inte är Rasta) med och jag kan säga att det lät inte bli den sista.

Kvällen började med boowling som jag inte har gjort på 100 år och det var... Ja tänk er själva, kan det bli annat än vildt med hög musik, bowling klot, tre partybrudar och alkhol i kroppen? Hade i alla fall riktigt kul sen drog vi vidare till Tonic och där efter minns jag inte så mycket mer än svett och dans, hoppas att minnes luckorna fylls upp lite senare. Lyckad lördagskväll i alla fall. 


rauwr

Får man göra inlägg i sin blogg när man e knack?
Ajjah i alla fall här kommer dagens HOTTIE rauwr


17 oktober - shopping, namnsdag och fest

god morgon alla!
Bakis idag? Inte jag i alla fall. Bion igår var klar ungefär vid halv 12 och bussen hem gick vid kvar över 1. S vi gick omkring i stan och försökte fördriva tiden. Träffa några vi kännde och satte oss på Donken, precis som old times. Känndes helt fel och sitta där en fredagsnatt, speciellt nykter. Filmen var sämst förövrigt, haha fast endå kul om man har humor. Vad är kul om man inte har humor... Men i alla fall.

Nu ska jag i alla fall in till stan snart och köpa lite smink och sådära, får fjortisrand av det sminket jag har nu och det är inte okej. Sen ska jag hem och sova en stund och sen fixa mig för ikväll är det FEEST! tagga, tagga, tagga :D

Btw, grattis mig själv på namnsdagen.

BIO

Ska in till stan och kolla bio nu, Ingloriuos Bastards. Perfekt och mysig fredagsundeghållning, precis vad jag behövde idag.


Snöööööö

God morgon bloggäään!

Sitter i skolan och har hemska företagsekonomi B, jag fattar seriöst ingeting ser bara massa siffror. Summa, rasultat, intäkter, kostnader, debet, kredit, kontering... Visst låter det svårt? Kan säga att det är dubbelt så svårt som det låter. Så fort det kommr siffror in i bilden man ska räkna med så blir det kortslutning direkt i min lilla hjärna. Tur att man har duktiga klasskompisar att kika på... ehm ta hjälp av.

Förövrigt, det snöööööar !!
Jag är i chocktillstånd, det bara öser ner vita flingor utanför fönstert. Woho dom får gärna komma för mig, ska det endå vara kallt ute kan lika väl snön få vara här och lysa upp Borås lite. 
Myyyyspyyss ju.


Repeat

Sommarfeeling. Fiskebäck. Båten. Minnen.


...

"I don´t even remember how he looked, I only remember a feeling. Damn, thats what happens when I like someone."

Ibland har jag kännt saker jag inte har kunnat föklara varför och aldrig förstått vad som snurrar runt i mitt huvud. Nu vet jag.

Torsdag - Seriös dag

Idag har jag faktiskt helt seriöst varit jätte duktig flicka. Har gjort mina ärenden hos banken, betalat in lite saker, skickat in min studentmösse beställning som jag ändrade, ringt massa samtal... you name it. Små saker men som endå känns hur skönt som helst när man har klarat av. Vuxen poäng till mig huh? Skrev klart projektplanen med, så bra är jag idag. Haha nu blev ni chockade va.

Finns iofs ett rum som skulle behöva städas. Någon frivillig?




Lööööshår var det


Nu är jag i alla fall helt slut, ska nog ladda ner några avsnitt Prison Break för längesen jag kollade på det. Börjar känna hur jag verkligen saknar Michael.   


Miss Duck

Det har varit mycket snack om den Svenska Hollywoodfruen Anna Anka den senaste tiden, som har fått fart på tv tittarnaFörstår inte varför så många torrisar måste tycka att hon bara är en blåst och bortsämmd hemma fru. Jag tycker hon är hur ball som helst, skit kul person som vet hur hon vill ha det. Hon säger det andra bara vågar tänka. Haha, lyssna bara på hennes klockrena citat.
Go miss Duck!


Kontaktannons

HEJ JAG ÄR EN BLOND OCH GRYMT SMART TJEJ PÅ 18 ÅR SOM HATAR RUSSIN OCH SÖKER EN RIK, JÄTTE RIK MAN. SÅ ÄR DU SNYGG OCH HAR MYCKET PENGAR, KONTAKTA MIG ! :)
TJAAA


Big dreams, small reality

Åhh det finns så mycket jag vill göra, men eftersom jag har spenderat alldeles för många kvällar på både Thai och Viskan kan ni ju gissa vad min ekonomi går till. Synd att man ska vara en sån lat person så man inte orkar skaffa jobb. Nej detta måste styras upp lite.

Idag har jag och Johanna i alla fall varit duktiga (!!!) och ringt tunt till massa olika hotell i fjällen för att skaffa praktikplats. Ringde misnt 10 hotell och av någin anledning skulle alla mejla tillbaka på måndag, så det är ju bara att hålla tummarna. Alla linesen jag sa varje samtal sitter i huvudet nu "Hej jag heter Antonia och är 18 år blablabla..." haha. Känns bra töntigt kan jag lova.

Längtar tills jag kommer upp till fjällen, glida ner för backen på brädan, vurpa och få snö i hela ansiktet, lära mig att hoppa, sitta högst upp i backen och bara kolla ner, stanna och ta en kall öl då och då... Sjukt underbart!


Love beeing 18

Öl på Cafe Viskan, det är nice!



Mina första vardagar som 18åring börjar precis som jag har trott, och viljat ha det haha. Välkommen till våran värld. Folk öl, American pie och chips.


Next up, staaaan

Yess bitch nu ska jag in till stan och träffa Hertiginnan av fattar ingenting. Undrar vad vi ska hitta på för busigt idag, göra stan osäker som vanligt kanske. Trots att det är höst (vinter?) är det lite sommarkänsla över det hela, sena vardagskvällar på viskan och lååånga partynätter helgerna.

Men nu ska jag gå och göra det jag gör bäst,
innan jag måste springa till bussen som vanligt, palatta håret.
Pusss tjaaa!


I´m a bitch

Oj vilken bitch jag har blivit. Finns visst inget stopp på vad jag kan säga nu för tiden, blir chockad över mig själv när orden bara kommer och kommer. Har i hela mitt liv varit blond och haft blåa oskyldiga ögon och folk räknar inte med att jag ska säga emot speciellt mycket eller våga kaxa. Men jag antar att jag är trött på att vara good girl nu, eller jag har rättare sagt varit det ett ganska bra tag nu. Det finns mer bakom det blonda håret och dom blåa ögonen. Good girl gone bad, dom du brukar säga.

Idag var saken att en Little miss jag-är-bäst var i farten. Folk som leker mamma, lixom på något sätt sätter sig själva över alla andra och tror dom är lite duktigare och lite bättre ni vet. Såna pallar jag inte, speciellt inte idag.
Jag jobbar i samma grupp som den här personen och gång efter gång kallar hon mig ansvarslös och säger till mig att jag borde skärpa mig och blabla, men vem var det som fixade mötet tillslut i alla fall? Mind your own fucking business.  

Nej, diss på personer med för mycket luft och dessutom jag behöver ingen som leker extra mamma åt mig. Tror jag gjorde det gaaaanska klart för dig idag va? ;)

VECKANS TOP 9

Tema chill mode

Tupac - Until the end of time
The cardigans - You´re the storm
TB-Blodz - En vän är en vän
Talbi Kweli - Ms. Hill
Ace of base - Angel eyes
Kuttonmouth Kings - Proude to be a stoner
Ace hood Feat. Jremih - Love somebody
Håkan Hellstöm - Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Niyorah - Positive herb


Vissa är lite klantigare en andra

Puuuh, nu kan jag andas normalt igen. Helgens skandal börjar rätta till sig, mina ögonfransar har börjat växa ut. Råka elda upp ungefär halva mina ögonfransar på högra ögat.
Hur lyckades jag med det lixom?


...



Du vet att du fortfarande ger mig fjärilar i magen och höstens kalla dagar och mörka nätter får mig att vilja ha dig nära mig. Det bara är så.  


Måndagskväll

Blev en sväng in till stan vid 7 tiden, fem minuter innan bussen gick fråga Johanna om vi kunde ses i stan och jag var ju på såklart. Så drog in och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på men det slutade på Viskan som vanligt, med islatte och negerboll och massa snack om helgen så kalrt eftersom det är måndag. Inget kvällshäng på donken här inte. Imon ska jag köpa öl på Viskan för fösrsta gången, big step haha. Känner mig stoooor nu ju.
Jag och Johanna ska förövrigt bli wedding crashers, fett kul ju. Ska gå på något sånt där kurdiskt bröllop har altid velat det av någon konstig anledning.

Träffade världens knasigaste skåning när jag väntade på Johanna i stan med. Satt i busskuren, så kom han fram och börja snacka och de tog typ 5 minuter inann jag ens kunde höra vad han sa och att de va skånska han prata haha. Han stog och babbla oavbrutet och de enda jag kunde svara efter 5 minuter va; va, jag fattar ingenting du pratar skånska va?. Rolig person de dära i alla fall.


Snowboard season baby

Nu är det snart dags att ställa sig på brädan igen, är sjukt taggad trots att jag har blåmärken kvar sen förra året.
Så här kommer jag se ut i backen i vinter, woho. Kunde ju inte hittat mer perfekta bralls eller hur? ;)


He´s just not that into you

He´s just not that into you är en av dem bästa filmerna jag har sett på länge. Den handlar bland annat om en tjej som ger ut en stor del av sig själv till killar hon träffar och är väldigt på och försöker desperat hitta the one. När hon märker att dem inte ringer tillbaka efter första dejten hittar hon på massa bortförklaringar och söker medhållande hos sina kompisar. Tills en dag när hon träffar en kille som får henne att inse - ringer dom inte tillbaka betyder det att dom inte vill, inte att telefonen är borttappad.

okej att det här är en film, men jag kan känna igen detta i verkligenheten. Hur många gånger har man inte hoppats på att en kille ska höra av sig och när han inte gör det så är det för att han inte kunnat eller för att han inte har pengar på mobilen eller något sånt. Man lurar sig själv helt enkelt. Men en sak har jag lärt mig det sista och det är att inse, glömma och gå vidare, det finns mängder av killar i världen som faktiskt vill höra av sig till en.

Klockrent citat från filmen;

"Om han inte ringer - Varför har vi nummerpresentatörer, vad har vi för glädje av det? Folk har i nästan alla år svarat utan att veta vem det är och det har ingen dött av. Att hela tiden vilja veta vem det är är sjukt. Man svarar och så vet man vem det är. Jag menar bara att om en kille inte ringer vill man kunna rigna en gång i kvarten tills han svarar. Om han ser att det är mitt nummer tror han ju jag är psyko."

 

Bra skådespelare dessutom! Bradley Cooper är ju inte lite snygg i filmen.


Saturday night

Kul och galen natt har jag haft, minst sagt. Började i Vårgårda där vi förfestade lite, sen skulle vi dra vidare till ett ställ som heter Tånga, en krog typ men vi skippade det för att alla inte kom in. Så vi ringde Linus som kom och hämtade oss klockan 2 på natten kanske och så hängde vi med till dalsjöfors och festade/efterfestade, haha det var röjj som vanligt där. Helgerna brukar sluta där ute nu mera.

Idag mår jag som jag fötjänar. Jag och Johanna satt och kollade på American Pie Beta house innan medans mamma och pappa knack gick och köpte pizza som vi käkade när dom kom hem. Vad jag minns var det ganska gott. Shit vad onödiga saker jag skriver...

Btw, igår var jag ett smalt vitt retard sträck. Okej?

READY TO PARTY

Oh yes, Skål!

Borås goes China town

Kvällen spenderades i Göteborg, lite trevligt sådära. Blev inte allt för sent, laddar inför imon nu som fasen istället !!!
Vid denna tiden imon kommer jag må så bra va, kommer vara helt knack.
Ska upp ganska tidigt imon me ska shoppa lite, sen hem och fixa mig och sen ska jag mot Alingsås och in i dimman. Lördag jatack!

Jag undrar vad som händer med Borås. Borås is turning in to fucking China Town. Hela borås är fullt av kineser nu för tiden som skuttar omkring och dansar till sin hardstyle/unknown konstig musik på kinaspråket. Dom ställde sig mitt framför mig när jag väntade på bussen hem och lekte Jackie Shan eller och då kunde jag inte hålla mig haha. Om jag tycker alla Kinserna i Borås gör mycket liv av sig, så vill jag inte ens veta hur det är i kina. Fast vissa kineser är iofs väldigt coola.

Btw, tack för alla gratulationer, och Flingan du gjorde min dag.


Happy b-day to me

Tihi, 18 nu.



... men fortfarande lika "seriös" ;)


23:18 - 42 minuter kvar

Du är anledningen till att jag inte går omkring och sjunger hela dagarna längre som jag alltid gjorde innan.


Sweet seventeen snart över

Sista timmarna som 17 nu. hur känns det? Underbart! Exakt 1 timme och 20 minuter kvar till jag blir stoooor ficka. En kompis påminde mig för undefär en halvtimme sen att det bara var 2 timmar kvar blev jag ganska chockad haha längtat hela året efter det här. TAGGA 18!

Alla fjortisfester, b-vin för för 50 spänn eller alla kvällar man har fått tagit bussen hem efter förfesten för alla ska till Swing, kommer aldrg mer att hända.
Nu är det krogen som gäller. Nästa helg får ni passa er för då e jag och brudarna på G och ska röjja runt i hela Göteborg, woho. 

Ett steg närmare pensionen, SWEET 17 SNART ÖVER!

Brownie

stress, stress... har precis solat och nu ska jag in till stan igen och fika med Hannes och Nea, lite lagom sleten sådära men det kan inte hjälpas. Ska bli kul i alla fall.

Hörs sen måste springa.


Deutchish jao

Hahahah jag älskar verkligen tyska.
skulle göra en meny nyss som uppgift och detta är vad jag skulle dricka stog de, Ich möchte thrinke "HB Hausmarke S(t)ekt Piccolo" hahaha. stekt piccolo vill jag dricka (Y) haha

Det enda jag kan säga nu är det jag kunde säga från börja, Eine grose bir danke!
Iofs de enda man behöver veta.

Kymani Marley

Kymani Marley, Bob Marleys (!) son på uppsala reggae festival. Går inte att beskriva den känslan när man stog längst fram och kollade på han, så sjukt bra var det. Det tillfället också, lite lagom knack sådära. Åhh rysningar jag vill tillbaka nununu.


jaha?

Önskar inte ni också att ni bodde i ett lite mer exotiskt land ibland?
Ett land me exotiska latino boys med sånadär bruna ögon man drunknar i på gatorna som hetar upp den kalla vintern. Jatack!


Godkännt?





Blev detta idag istället. Ja jag vet att det är vinter... Iaf, oversize ttt och oversize jens shorts. Sååå typsikt mig.
Och bara så ni vet detta är ÏNTE "dagens outfit" haha sån trams håller jag inte på med.

Jordgubb och hallon smoothie

Nuuuu e jag helt slut. Har sprungit omkring på stan och letat efter lite party kläder typ klänning och sådära. Har varit i masas affärar och provat massa klänningar, men tror ni jag hitta någon? Nej. Okej att vissa är fina och sådär och kul att ha ibland, men det är helt enkelt inte min stil. Jag är inte den personen som springer omkring i högklackat och klänning på fest, jag kör min egen stil. Och jag tänker fortsätta med det. Även om jag önskar att jag var lite mer klänning och högklackat person ibland.

Btw, blev helt knäckt idag. På vissa klänningar var stl 34 förlitet !?!? Alltid haft 34 på allting ju, men nu va jag tvungen att prova 36. Så nu sitter jag och käkar smoothie, det är ju nyttigt.


Adidas originals by David Beckham

Sen när blev Beckham så het? rauuwr.

 




Btw, I go Adidas idag med. Blå röd adidas tröja, ljusblå väska och svarta strumpor (haha).


En dag närmare fredag

God morgon bloggen!

En trött antonia som sitter i skolan och diskuterar jämställdhet. Hade nyss en "het tv debatt" som våran väldigt engagerade lärare sa, om föräldrarledighet, hur den ska delas upp. Kul ämne att debbattera om en onsdagsmorgon... Eller inte. Tror dom att man ska orkar sitta och argumentra och hänga me i en debatt klockan 11 på morgonen? 

Fast vissa saker kommer alltid att vara girlygirly och boy things. Dockor och turtelsgubbar, barbie och ken, klänning och kostym, rosa och blått, frisörer och bil mekaniker, rosett och slipps, kvinnliga saker och manliga saker, cikel gymnastik på Friskis och svttis och hårdträning på gymmet, hemma fruar och fotbolls proffs, tjejer och killar som dom alltid kommer att vara.  

Btw, en dag närmare fredag och helg idag. Me like!


Facelook, James Keen och islatte

Tjohoo!
Kom precis hem efter en lite annorlunda tisdag. Var hos läkaren innan, tog massa röntgen bilder och andra prover som har med tänderna och käken att göra. Fick även reda på lite information om käkoperationer, och jag kan säga såhär om jag var nervös innan är det inget mot vad jag e nu. Börjar få lite kalla fötter, det handlar endå om ansiktet. Kul om det blir fel lixom gå runt o se ut som en tandlös tant med underbett hela livet nej tack. Så får fundera lite på det dära asså.

Sen gick jag i alla fall till älskade cafe Viskan och köpte en islatte istället för och käka luch, yummii. Funderar på att börja med en islatte diet, typ islatte  istället för lunch och middag? Gott men dyyyyrt brushan. "Träffade", eller så förövrigt James Keen inne på viskan. Han "hejade" faktiskt på mig woho. Direkt när jag kom in stog han där och såg tuff ut och nickade med huvudet och log lite sött när han såg mig haha. Enda gången jag har pratat me han var på Elfsborgsdagen, men ofta han kommer ihåg neej. Favoriten i IFE numera i alla fall hihi.

Ska möta upp Johanna om några timmar med och käka pizzaaa. Förut var vi stammisar på Thai silk, Campino nästa eller? Och jag undrar vart min lön tog vägen... Jaja det är gott och man lever bara en gång.
  

Repeat

Inte den nyaste låten kanske, fortfarande lika bäst.


Tja

Hopp då var det bara FYRA dagar kvar tills man e 18. Tagggaaa, kännde det var dags att börja räkna ner nu har nästan glömmt av att det itne var längre en så kvar. Någon gång i veckan ska jag boka tungpiercing som jag har längtat efter i flera måndader nu, woho. Sorry mami men nu betämmer jag hihi.

Juste, en till grej man måste vara 18 för. Pole-fitness, för er som vet vad det är, finns google för ni som inte vet. Det vill jag lära mig, bara för skojs skull. Bra träning plus att det verkar vara skit kul, dans styrka och smidighet samtidgt bra va? Lite paaarty dessutom.

                  

Btw, lite nervös inför imon. Ska till läkaren och gå igenom min käkoperation.
För några veckor sen blev det bästamt att jag skulle operera käken bara för att den är konstig och typ sitter för långt bak eller vad som sa. Så jag fick välja om jag ville göra ngt åt de och ja de ville jag, även om det inte syns och jag inte störs av det mer en att de e lite jobbigtibland för man måste spänna sig. Och dessutom är det min första operation, men ngn gång måste ju vara den första.

Hiho, men nu ska jag kolla film efter som jag inte har något prison break avsnitt på lager.
GOD NATT!


The life of me

I min värld finns inga måsten. Jag vill göra det här nununu, och jag tänker göra det inte vänta. Och ingeting annat spelar, i princip, någon roll då. Ni kanske förstår min filosofi. Haha jag själv är den kassaste personen jag känner men jag funkar sådär. Jag är faktiskt helt hopplös om jag ska vara ärlig. Fyy på mig, men förhoppningsvis blir jag säkert också bra någon dag. Okej känner mig lite patetisk nu men... bryr mig inte så mkt.

Jaja over and out, nu ska jag till Rångedala och busa thihi.


KALAS DAGS

Yesss bitch nu är det dags för kalas med släkteeeeen. 
Ngn fyller faktiskt 18 om mindre en en vecka. :D






Saker som bara inte händer...

..lyckas alltid hända mig. Igår var en helt vanlig lördagskväll, skulle åka till Bollebygd och festa med lite klasskompisar och sådära. Men innan jag skulle dit var jag tvungen att åka till Ulricehamn för att fixa lite saker. Planerade att vara borta max i två timmar. När jag kom dit var det mer eller mindre katastrof gick om kring i ösregn och blåst som en vilsen retard ända tilld jag hittade dit jag skulle. Lovar att det krävdes endel för att hitta dit. Sminket hade regnat bort och jag såg ut som en trollunge i håret, fiiiint jao. I alla fall, fixade det jag skulle fixa och så, skulle me bussen hen. Men då missar jag ju självklart bussen, bra som jag är. Och eftersom det var lördag går bussarna max var tredje timma... gissa om jag han hem i tid? Nä, så partykvällen i Bollebygd blev det ju inte så mkt med. Fick bli lite chill party i U-hamn ist, tog typ halv 1 bussen där ifrån och va hemma klockan 3 igen, men sov inte försen klockan 6 som vanligt nu för tiden. Bra skit, inte alls OTURSDAG.

Hade ni en lyckad lördagskväll? ;)

Och nu sitter man här och taggar släktkalas, woho perfekt dag för de. Tänkte kollat på The Hangover tyckte den passade bra idag men somnade efter två minuter max. Gaaah kan ingen bota min bakfylla tack?


Saturday night

God morgon, eller eftermiddag.
Först nu jag har vaknat till liv. Kollat på prison break hela morgonen och dagen. Sjukt spännande, är på avsnitten där dom försöker rymma från Sona. Fick typ rysningar för att jag var så nervös haha. Om jag hade fått bestämma hade jag gift mig med Michael Scofield, grymm är han. I alla fall i Prison Break. Det är något speciellt med hans blick, grrr.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duchen och sen börja fixa mig lite sådära.
Ikväll blir det paarteey ! SKÅL

Btw, sista helgen som liten skitunge nu! :D


Friday night

Kass update idag, men här kommer i alla fall ett inlägg.
Woho vet att ni har längtat, right? Haha, fan vad bra jag är måste ju precis ha gjort världens meningslösaste inlägg. Men imorgon blir det bättre. Next up, duscheen!


Jag är så TUNG
Jag har en stil du aldrig sett
När jag går förbi tittar du snett
för du vill ju bli på mitt sätt


Så tuuuuung
Från topp till tå ja skakar om
Så om du vågar hit, så kom
Å förstå vad ja pratar om
SÅ TUUUUUNG
Du kan känna de i luften
Till mina grabbar ställ er upp säg
TUUUUUNG
eru inte tyng nog kan du dra iväg
Å du e keff så du ska nog inte vara här

 


01:45 - nattbloggning

Ennu en sömnlös natt i Sjömarken verkar det som. Sitter och lyssnar på massa sköna R n' B låtar, som förövrigt passar perfekt till mitt mood just nu. Gissar att det är alla tankar och frågor som vägrar släppa mig håller mig vaken. Men det spelar ingen roll, e inte trött och har ingen lust att sova endå.

Alltid varit impulsiv men igår fick jag det bekräftat att jag var en grymt impuls driven tjej, lite för impuls driven tydligen. Jahaa lixom. Jag har alltid tyckt att det är bra med människor som är impulsiva. Men när jag tänker efter är det nog inte alltid det, det kanske kan bli för mycket. Den där delen med att vara spontan och impulsiv på de sättet att man kan släppa loss och bara göra saker, den delen är skit bra älskar såna personer. Men någonting i mig får mig att göra saker jag inte ens själv förstår. Jag vet att det kan sluta dåligt, men endå gör jag det för bara för att veta vad som händer och för att lusten tar över. Det jobbiga är att jag kan itne syra över det, är sån som person. Impulsiv och tänker efter en gång för lite. Vissa gånger har jag haft sjukt kul på grund av det, andra gånger har det slutat såhär...


Whats up with this?

Haha det finns inga ord för det här. Är han seriös??
En runt 25 årig kille som beter sig som en av alla blonda fjortisbloggare på 14 (!!) år. Okej man är 14 och tycker det är kul att leka diva men en kille på 25 år som beter sig som dom och fösöker vara fjortizbooi... Hahah, kul person!


Hans blogg - http://jockiboi.se


xxs goes xl

Naaaw Lollo då. Hon beställde hem en XL t-shir som hon hämtade idag saken e bara att hon har XXS i vanliga fall haha. Men den va ju ROSA i alla fall så jag var tvungen att prova.

yeeess jag är 100% seriös på bilden. Tyyyyngt brushan !


summer 09 - big time

Okej, nu är allt som har med sommar att göra totally over and out. Minusgrader ute, folk börjar ta på sig tjockis jackor och det är frost på morronen. Vad efterbliven hon är det har ju varit det i flera veckor.. Jaja whatever.

Fick lite flashbaks idag från sommaren när jag gick ute och halvt frös ihjäl. 
Hade faktiskt en sjukt bra sommar i år. Festivaler, underbara partymänniskor, bo i båt halva sommaren, klättra på fiskebåtar mitt i natten, bada i akededammar mitt i Göteborg, springa omkring i slottskogen i bara  bikini klockan 2 på natten med massa sthlmnare, vaarberg, masssa fester... 
Haha, men det jag kommer ihåg mest är endå när vi badade i ankedammen och Johannas fot typ gick sönder men hon intt brydde sig utan bara festa vidare, satte sig på donken med blod över hela foten. De e så man gör förstår ni haha.

RSS 2.0