gott nytt år.

"Let the dreams come true , nu fuckar vi ur"


hey did i ever tell you how pretty you are?

HELGEN ;  Dansa på borden, var med dom bästa, gjorde saker jag helst hade haft ogjort. Men det gör inte så mycket.

IDAG;  Tror jag att jag hade lite för kul i helgen. Har ingen röst kvar, skakar, och hostar ihjäl mig. Allt annat en okej idag. Ska kolla på 'How I met your mother' och dricka Chai hela dagen. Over n out


puss.


En Militärgrön halsduk, min nya kärlek. Den håller sig lixom bara till mig, fett snygg, värmer mig i kylan. Jo men lite mer sådär jag önskar att vissa andra var.

21 december, mikaela, knalleland.

Dear santa jag vill att tiden ska gå fort, eller fortare just nu. Inte bara att jag får köldskador bara att gå utanför dörren, tycker det mesta som har med julen att göra är tråkigt, inte så sjuukt himla mysig som alla verkar tycka. Eller som den var när jag var sju. Ska kolla resor på Söndag med Johanna som tur är och planera lite stuffs för i Februari, neeed to get out of here. 

IDAG ;

Mötte Mikaela i Knallelandet efter jobbet. Köpte dom sista julklapparna och sen åkte vi hem till henne och drack massa julmust och slog in dom. Eller hon slog in sina och jag fick vara assistent hähä
Alla julklappar utom två - CHECK. 

Och en julklapp till mig själv ;

                       YOU HEART ME?

music lives in a house.

IGÅR ;

Jobb halva dagen, sen åkte jag in till stan och träffade Johanna. Blev först Brännan först på plats och sen en liten sväng på Tonic ; först på plats. Lärde mig, eller nej inte alls lärde mig haha, men fick se hur man mixar hip hop och lite sånt. Jätte soft torsdagskväll :)  

Tack för att du alltid berättar sanningen för mig.

Nu sitter jag och käkar kola som jag har gjort HELT SJÄLV och kollar kläder. Tror det kallas tröst shopping yee man blir faktiskt glad av saker så är det bara.

KLICK ;



Friis & Co Camouflage scarf

PETTER - beat of the weak.



sushi.

 

Just det käka rå fisk och alger för första gången i Torsdags på Eest. Jag gillade det, coolt att det var rosa på min mat lixom.

. . .

If you don't like the news, then go out and make some of your own.
 

week to the end.

Tyckte att jag och Stockholm gick väldigt bra Ihop. Big city life kanske hamnar där for real någon dag.  

Checkade in med min room mate Linnea på hotellet. Sen var det förfest med idolerna, livesändning och sen efterfest i VIP rummet. Tjejerna drog tillbaka till Hotellet men jag hängde med boysen till Stureplan. Surrounded by schteekare ohjaaa. Shit överallt fann dom. 

Vi kom vi såg vi drog. Ett minne för livet i alla fall.

LITE BILDER ;


STHLM BABY.

Kommer in rullar hårt i Stockholm terräng. . .
JAG ÄR EN LYCKLIG TJEJ AT THE MOMENT. 

Guldvinnare ( VI ) får följade på globen 10 december :

Stjärnrummet på Hotel Globe

 - Armband och Drinkbiljetter
- Hela takvåningen är eran.

- Mingeltallrik + dryck i bar

- Ca 19:15 går alla in i egen entre på globen.

- Sändning från idol 20:00

- Paus + efterfest på hotellet !

  // Enyoy mvh tele 2

Transcom betelar now we talkin. Idol, Linnea Gren, gratis drinkar kan det bli bättre?? Ska träffa Mariah också festival homie från Uppsala reggae festival, kommer bli bääst. 

NEXT UP ;

Nu ska jag hem till b-day kid Johannnaa och sen ska vi till Viva och kolla på Governor Andy.
Har förövrigt hittat min nya kärlek tack vare detta. Killen på Carlings som sålde biljetterna. Han vet inte om det än bara. Efter som vissa andra har för mycket annat att bry sig om i livet. Jag kommer inte finnas här och vänta på dig föralltid. Ajjah det var en annan story.  

PUSS 


RSS 2.0