vi är idioter.






Var var du när dom dömde mig?
Var var du när jag tog mitt straff?
Du som alltid har försvarat idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter


Ah jag saknar dig varje dag


sunny monday.

Vädret är bäst idag haha så sitter man inne hos Johanna och nördar data spel, inte okeej men ska snart ut i solen och ner till stan. Fick ledigt från jobbet idag, för att tagga Göteborg hela veckan. Jobba jobba jobba tisdag, onsdag, torsdag och schteeka med Nea på fredag kommer bli grymt. :) 

Wooh rolig information va? Blink blink.


where are you now.

Kom på igår inne på Puls, att röken som kommer ut ibland vid scenen luktar sjukt gott. Haha blir party av den, blir sån klubb känsla. Förfesten här var också kul igår, fyra tjejer hööög musik och vin med frysta jordgubbar i kan ju bara bli ahzuuum.

Och det var ett jäkla tjöt om Per Hammar. Vi är ihop, Per och jag forever. :) Och Mikaela ska fråga chans på Ville.


Varsegod här får ni en bild där jag ser ut som en vilsen bäver, men endå en bild lixom.<3

Och grattis Mami på morsdag, I loove ya.


red red wine.

Yaay ett glas rött och en cigg på balkongen. Fett nice. Väntar på seega tjejer sen blir det skål alkohol.

Var på trandared innan med några tuffingar och chillade lite. Käka världens bästa pizza, för eh eh 4e dagen i rad. Fan vad bra :D  


lördag.

Yoo bloggen. Jag vet att det går förjävla segt med uppdateringarna nu, braaa jobbat antonia. Ingen aning vad jag ska säga Inspirationen försvann med dig. 

Vaknade precis, alldeles för tidigt, och nu sitter jag och dricker apelsinjuice och försöker bli människa. Ska snart in till stan och haffa lite grejer, klänning och lite smycken, sen ska jag till Jenta sötunge på Trandared och hämta lite goooa saker. Sen ikväll blir det parteeey igen med några brudar.



They said I looked just like a beatyqueen from a movie scene.


onsdag.

God morgon bloggen. Vaknaprecis till en blå himmel, underbart. Nu ska jag gå ut på balkongen och käka frukost och ta en morgoncigg i solen.

PUSSCHAAAAA


lonely days.

Ingen lust att blogga, så det tänker jag inte göra nu. Men ni får en låt så länge, en feeet dessutom.  



Yes baby thanks for the way you make me feel
this love it feels so real
you know that i will always be around
just keep your feet on solid ground 

'så var det bara i en låt det fanns real love ;PpPppPp'. Ne okej jag vet att dom grupperna var förra månadens skämt.


you are the shit.

Gåradgen var jätte mysig och rolig. Drog hem till Johanna vid 5, satt på balkongen och rökte vattenpipa för första gången i 'sommar' Det var efterlängtat. Lite senare kom dom andra och då gick vi bort till grillplatsen, underbart sommarens första riktiga grillkväll. Fick festaste sommarkänslan. Sen blev det taxi till stan och krogen, TONIC så klart. Drog in en sväng med Jenta på Puls och snacka lite med sjöbo brudarna och sanna med men gick ut lika snabbt, eftersom Maskinen spelade på XoY så klart alla var där och schteekte lixom. Haha "hängde" lite i parken på vägen hem med Johanna och Jenta, så kom några killar förbi och Johanna säger något så båda börja skratta så vi häll på att dö i typ en kvart haha älskar våra cp ryck. Sen fick hon rädda mig från en utlänning som ABSOLUT ville att jag skulle gå in på Tonic igen när jag hade gått ut, han höll seriöst på att dra mig över staketet.

Det går braaaa nu. Allt kunde varit perfekt, om det inte varit för dig. Tågen som åker förbi påminner mig, låtar påminner mig, ALLTING påminner mig. No hard feelings, saknar bara så jäwla mycket. Kan inte lyssna på var dom säger, want to beliv ya so freakin bad. F.



Haha vaaad gör jag?


lipstickciggaretts.

Hej hallåå. Vi ska inte prata om vad jag igentligen skulle gjort idag, ni hade skrattat och jag hade antagligen inte kommit levande ur det haha. Har fortfarande ont i halsen och allt det där, men jag var hemma igår och det räcker. Jag e tillräckligt frisk för att grilla och dricka öl hos Johanna och Linus ikväll, det är jag alltid. Kommer bli braaa kväll. Och suulän lysa idag med, AWESOME.
 



if you had one wish.

9 bästa

Dialekt: SKÅNSKA, GÖTEBORSKA
Mat: Thaiii
Låt: Just nu, Always - Bon Jovi   
Film: Alvin och gänget
Tecknad figur: Sebastian i den lilla sjöjungfrun
Sport: tequila race
Veckodag: lördag
Årstid: sommar
Soloartist: Lars Winnerbäck
 
7 För tillfället

Humör: whatever
Tanke: det jag har tänkt på hela dagen, natten, veckan
Bakgrund på datorn: En reggae bild
Känsla: i got a feeling
Tid: 21:28
Bästa sak: Min kära dator
Irritationsobjekt: kocken som är på tv:n

5 Nej tack


Skolämne: Företagsekonomi, bläsh
Mat: äter allt :D
Musik: Metal
Dryck: Loka Citron
Djur: Ormar, hatar dom av hela mitt hjärta

1 Önskan

DU.  


onsdag.

Go morron. Jag är vaken. Fast min morgon är allt utom god. Mitt huvud sprängs snart och halsen gör skit ont. Säkert någon ny inflammation på g någonstans, sääkert, är ju endå inflammationsbarnet. Ska gå och käka dunder pillrena nu, ipren, och må bättre sen. Vill inte ligga inne vafan. Vill ut i solen. Vill ut och jobba och tjäna pengar. Vill äta glass.  


alla som inte lyssnar e våldtäktsmän.





you were love of my life.

Kuuul att det är måndag igen. Vad hände med fridayeveryday. Ska sticka iväg till jobbet om ungefär en timme, snälla gör så att folk är köptorskar idag.




ayeee.

Ingen här kan röra mig bara ja kan röra mig, håll för dina öron med du vet att du kan höra mig, har för mycke swaag så de klart att de kan störa dig, hata mig som en drog med du vet att du behöver mig




behind blue eyes.

Jag kan spela spel jag med. Som du sa till mig, ibland måste man stänga av livet. Dra isär läpparna, le, och se glad ut även om allt är kasst. Time to pretend, ni ser inte vad som finns bakom solgasögonen och dom rosa leende läpparna.  

I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars. This is our decision, to live fast and die young.



oh bloody sunday

Okej, jag gillar Göteborg på alla sätt. Men vakna upp på en söndag lite utanför Götet, halvt bakis och veta att det är typ tusen mil hem känns förjäwligt.

Andra helgen i rad det blev utgång i Götet. Igår var vi på Karisma, var något glitter tema så det var bara att till att glittra sig med glittrig ögonskugga. Helt okej kväll med tjejerna. Träffade en polare jag inte har sett på jätte länge mitt i dimman, alltid lika roligt. Och så dansade vi med någon skådespelare från 'I taket lyser stjärnorna'. Kanske ska se den filmen snart.

Yeah yeah, nu ska jag käka Marabou polka och kolla film. Sugen på någon Disney film, Disney forever.
PUSSSCHAAAA  


GÖTEBORG DIRÄÄÄÄKT

Med mina bruuudar. Kommer bli bäst. :D


I know how it feels to wake up, fucked up.

Jag vill inte ens prata om dagen i Lidköping igår, den var over kill. Hade inte Jennifer varit med hade jag inte pallat. Men det är inte ens värt att lägga ner tid att prata om, det här har redan slösat för mycket tid av mitt liv.

På kvällen blev det i alla fall lite chill krök. För min och Mikaelas del i alla fall, nyktrast på stan. Fest på Hulta, 10 minuter på Tonic och 'efterfest' på Norrby. Men man slipper vara bakis idag i alla fall, plus one.

Som 'du' själv brukar säga, det är bara en illusion. Lite inte på någon annan än dig själv.


hey hey hey.

Grillning och öl hemma hos Johanna och Boman efter jobbet idag, helt awesome. After work öl med the wery best behövdes idag. Fast  det ääär inte okej att det är jobb imon och att jag är hemma redan.


get in, go fast.

Okej haha nu börjar det spåra lite. Världen är liten, och Borås är ännu mindre. Mycket ska man vara med om, och dom man är med det om kommer man inte ifrån om man bor i Borås. Vissa folk undrar man ju vad dom tänker med, men det här kan nog bli kul. Små saker, korta stunder, finns kvar, fast det var glömmt.  


tolvnollsju.

Sitter ute på balkongen och dicker coola i sulään, bra start på dagen. Vaknade ganska precis, sjukt nice med sovmorgon idag det behövde jag.

Snart blir det fix och sen drar jag iväg till Lidköping.
Bara jag som alltid blandar ihop Linköping och Lidköping? Eller finns det bara en av dom?

Btw kommer Linnea hem från tyskand idag med, ska bli kul och träffa bruden igen :).


läppglanset och jag.

Fyy jag kan seröst lova att jag är hur mega trött som helst nu. Ruuffsig toffs, stooor halsduk, stooor tröjja. Sitter och knarkar något såntdära oliv lip care with shine sak på läpparna med som man fick i fredags. Bara för det är hur skönt som helst.

Yeye nu ska jag kolla på någon film i Engelskan och efter skolan blir det jobb.
PUSSSCHAAA


puss.

                   Freakin awesome.


Söndag igeen, helgerna går lite för fort. Men nu är det bara tre dagar i skolan sen ledig igen, VIKTIGT. Haha och till dig Mikaela, CCDTU. Blink Blink.

Och jag vill bara säga att jag vill till Lund igen, på en gång helst. Saknar fan allting där. Människorna, festerna, skånskan och yeah bara gatorna. Och "Canada" haha, tror inte jag har träffat någon mer lost kille. Känner mig så hemma där.


fridaynight.



Hemma från Götet. Regnigt, sletet, vatten, rehab, mat, mer fest. 

Ye igår kvällen. Började förfesta lite hemma i Borås hos Mikaela, sen drog vi till Parken i bääästa Göteborg, haha ah inte en park då utan en krog. LORENTZ & M. SAKARIAS, fan vilket röjj mode det var. Haha mitt i trappan så började jag och Lorentz tjöta efter spelningen, trevlig grabb det där. Så det var en kul kväll och natt. Avenyns nattliv på helgerna är awesome, går inte att jömföra med Borås.

Utan att jag minns hur så hamnade vi i alla fall i Kållered på något vänster, från ingen stans dök Meas Pressbyrå upp. Hur stor var chansen att man skulle komma tillbaka till exakt samma ställe. Ett år senare. Flashbacks, och minnen som aldrig försvinner.

En ögonkontakt, tio sekunder, 5 plus 5 ord - BAAAAAM.

beat of the day.



Thinking´s a headache, thats why we avoid it.


koffein fritt kaffe.

Och jag visste att det skulle bli såhär. Att släppa något är det bästa man kan göra ibland, ge space, då kommer det ofta tillbaka. Handlar bara om patience.


no more...

Nu har jag klippt navelsträngen. Tagit bort en del av mig. Jag känner mig tom, naken rädd och exposed lixom. Imorse fick jag ett ryck och klippte av mina FESTIVALBAND efter exakt 275 dagar. :(


Hertiginnan av fattar ingeting, inte den som e den, den, betjänten, 0an.


six days.

Trött, upptagen, busy, trött, late night work.
Vart tog fritiden vägen?

Denna veckan har det varit skola, jobba, sova. Så är det kanske för dom flesta, men verkligen förändring för mig. Igår var vi i alla fall uppe, eller nere, i Mariestad och jobbade och det var helt okej. Hehe avslutades med en öl på en camping med sköna workmates.

Nu ska jag in till stan i en halvtimme, dagens fritid haha, och fixa lite grejer. Sen blir det jobb igen.


You hear a whistling overhead
Are you alive or are you dead?
You feel a shaking on the ground
A billion candles burn around

Tomorrow never comes until it's too late
Tomorrow never comes until it's too late



HAPPY B-DAY.

Lillebror fyller 12 idag.
GRATTIS, ÄLSKAR DIG TUFFING.
 



pics.






up up & away.

Är bara sugen på att åka in till stan och bränna massa cash och glida omkring i solen, men nu ska jag släpa iväg mig själv och jobba. Första riktiga jobb dagen, och jag nästan nervös.

Yeye nu måste jag skynda mig som vanligt
PUSSCHAAAA


if u catch us at the bar, line em' fuckin shots up.

Jag mår väldigt obra idag, bara suttit ute i solen och hoppats att söndagen skulle vara förbi fort.

Orkar inte blogga igentligen men lite snabbt om igår, kvällen var sweet och ganska vild som vanligt. Började med att förfesta hemma hos Jenifer och fixa oss. Sedan gick vi hem till Boman och Johanna och fortsatte för festa. Isabelle lyckades crasha badkaret haha. Sen drog vi ner till Puls, kul kul. 

LOVADE visst någon dude att jag skulle vara hans bal dejt också. Hoppsan.Träffade någon söt elfsborgsspelare på vägen hem med, FYLLETJÖTARN, minns inte vad han hette tyvärr.    

PICS KOMMER SEN. Om dom är okej, haha.


beat of the day.


happy hour.

Om man inte ens kan hälla juice i glaset utan att hälften kommer utanför måste man fortfarande vara full va? Ah jag tror det. 

Och så var det valborg igår om någon hade missat det. Valborgs kvällarna brukar alltid vara as ball, tror jag var i Varberg förra året. Eller igentligen minns jag inte det var bara en chansning. HELA Borås är ute och super, och det märks när blåljusen blinkar i stan.  

Går kvällen var inte en av dom bästa kanske, kunde slutat jäwligt mycket bättre men orkar inte bry mig. Det mesta är ganska kul idag. Tur att det bara var fredag igår så det finns en lördag kvar att festa, för det ska jag fanimej göra.

PUSSSCHAAAAA


RSS 2.0