daimglass, stan, sulään.

Lund. Daimglass till frukost funkar också ganska bra. Aldrig provat det innan men det var nice. Första gången på länge känns det som, som jag får solen i ögonen. Hörde att det regnade i Borås, tråkigt för er hehe.

Kom fram ungefär vid halv 11 igår, verkade som alla skulle dra till Helsingborgsfestivalen på tåget utom jag. Sen var det bara att gå hem genom hela Lund city. dunkande musik. blinkande ljus. fulla människor. Jag är sämst på att packa också, tar ju med hela gaderoben vart jag än ska. Och sen resten kan vi ta en annan dag.

Next up; Stan.

Tonight; I´m gonna party lika a rock star.


. . .

Imorron flyttar jag till Skååne över helgen.

PEACE ☮UT.


islatte, iscoola, coola brudar.

Så bra jag är. Varit sugen på coola i två dagar nu, och vi har coola hemma. Bara att igår var den varm så jag la in den i frysen, och idag är den is för att jag glömde ta ut den. 

Schteekte i stan innan i alla fall med Johanna och Jennifer. På viskan. drack islatte. snacka skit. BARA andra islatten för i år. inte okej. Vardags Sommar kvällar efter jobbet på viskan med islatte och cigg är bra. Precis som förra sommaren. Ayeeee.   


one more time.



Too many lies, and too much trouble that you bring
see me tired of the empty chat and everything

One more time
let me face reality tell that me just need to take a look in your eyes one more time


inlines super star.

Dunkar reggae i högtalarna såklart, och käkar jordgubbar med socker. Bästa sättet att återhämta sig efter en sjukt lång dag på jobbet. 8 till 5 jobb verkar inte vara min grej riktigt.

Fick en lite kul överraskning när jag kom hem. En tjej jag lekte med när jag var liten tjej hade skrivit till mig på FB. Kommer ihår henne så väl även om det va 100 år sen. Hon och hennes syrra var mina idoler. Första gången jag skulle åkla rullskriskor, var kanske 4 år. Så stoppa dom i mina ben i rullskriskor med storlek 38 och satte på en stor hjälm haha. Då kännde jag mig nog cool. Kul i alla fall och hitta henne igen. FB - connecting people.


weekend.







Bilderna kanske säger det mesta, gaalen natt i göteborg med brudarna. Parken, 'cow boy' killen, gratis shotar, bra musik som bara pulserar i en. Suuper lyckad kväll på krogen, never att jag tänkte ta två tåget hem lixom. Så jag och Mikaela stannade kvar, gick omkring på avenyn. Hade sovplats i göteborg men den tappade vi bort på väg till Donken. Så frammåt morgonen gick vi till centralen och väntade på tåget. Träffade Italenare, klätrade upp på taket, blev kompis med securitas vakterna . . . allt vi gjorde den kvällen altså. Inte så ofta man ser två brudar på taket kanske (: 

THE SUMMER TIMES MAKES IT.  


dj mangoo, parken, tonight.



1, 2, 3 redbull och vodka går me...


tele2, fredag, jordgubbar.

Första veckan på jobbet avklarad, fan vad bra. Tror jag har ad/hd eller något sånt dära haha men det var vell ingen nyhet iofs, får i alla fall cp panik att sitta stilla mer än 15 minuter och lyssna och lära mig saker. Tuuur att den som lär oss är lite söt då i alla fall blink blink.

Next up: JORDGUBBAR MED SOCKER OCH MJÖLK.

Peeeeace


can I be the one?






landvetter, johanna, rave.

Sitter framför datorskärmen och dör lite grann så på grund av dig, suttit och små lett i en och en halv timme nu. Ah jag dör.

Gårkvällen var hur grym som helst. Impulsiva sommarkvällar i Landvetter med Johanna precis som back in the days. Jag gillar det. Fixa oss hemma hos mig, tog bussen till Landvetter skulle bara hälsa på Virre Victor en snabbis men sen så vi fastande där till klockan halv åtta ikväll.

Fest hos Victor, fest vid sjön, rally i Landvetter, lite rave på Röda sen, efterfest hos Victor, Snaggade killar blink blink. Satt på berget vid Röda sten och kollade ut över havet och bron med alla lamporna. High on life.

Och vad hände med bilderna lixom, så kass jag är som inte tar med min kamera.




Fredags var det krogen som gällde med favorbrudarna. Vimsa runt lite på stan sen hamnade vi på  en krog and so we go. Jag tycka om Göteborg micket.

Men nu ska jag kolla film och sen sova, vissa ah jag syftar på mig själv ska upp och jobba klockan 7 imonbitti. Tyckte det kunde ha varit helg lite längre. PUSSSSCHAAAA

 


whatever.

Mange Schmidt snart på torsdagskvällen, och en öl på Lilla bränneriet med Mikaela och några.

Och gay day, och jag säger som Linnea
'happieness is just outside this city'.
Och fan.



du är knark.

jag är svag för dig, för du gör mig stark
du är bra för mig, ändå förstör jag allt
du har sönder mig, fast du gör mig hel
det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
jag är slav för dig, jag gör vad som helst
allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
jag har tappat greppet, vet inte in å ut
vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen
å jag gör allt för att behålla förståndet
men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången för du är KNARK

jag behöver mer fastän du förstör mig helt 



dansband en tisdagsmorgon med Mikaela.

Sitter och lyssnar på dansband med Mikaela min sambo.
We <3 Dansband.

Tog första nattdoppet för i år med Linda Mikaela, Klättermusen och Marcus ungefär vid 2 inatt wohoo. Hur undebart som helst var det om det inte hade varit för blixten hade jag fortfarande varit i vattnet. Sen blev det mycket flumm inann vi skulle sova haha.    

Ikväll kommer nog lite folk så det blir kuul. Nu ska vi snart fixa oss och åka in till stan och, köpa pokemon bollar. PUSSCHAAA


solbrillior, coola, mikaela.

Haha det flög in en fjärlil nyss, trevligt med lite sällskap. Ska snart dra in till stan och införskaffa en STOOOR COOOOLA, cant wait typ. Ska bara vänta på att Mikaela hör av sig så ska vi dra hem till mig sen. Hon flyttar in lite hos mig nu tills Mami kommer tillbaka, GREAT STUFF MEAPEA. Sitta ute på balkongen med hög musik och lite dricka, och så ska jag tvinga henne att följa med mig och bada ikväll.


and so I go.

Schteeka på beachen tycker jag låter som en bra ide idag. Nu när jag har all tid i världen lixom.

Det här känndes rätt men endå fel, men jag kommer sakna er som fasen på Random Sales. Tjejen med mest beslutsångest i världen typ, om det tar 10 minuter att välja mellan vanlig Fanta eller Fanta exotic . . .

 


España

SPANIEEEEN! Så jäkla bäst att dom vann, 250 kronor rikare nu också yeeeeah. Kasst bara att jag somnade under förlängningen så jag inte såg målet, vaknade bara och hörde att Spanien hade gjort mål.

Haha gillar killen som försökte ta pukalen också eller vad han pysslade med.

Nu blir det sängen direeekt i alla fall. Sho bre, jalla bye, gonatt fuck alla er.


natten till idag.

Tro det eller ej men jag var faktiskt ute igår, typ första gången på ett halv år. Ne okej kanske inte. Det blev en lyckad kväll i alla fall. Morgonen var kanske inte lika kul, vakna i Göteborg och ta sig hem. Tror aldrig jag har varit så glad över att få gå in i en affär, köpa en Mer och dricka den.

På kvällen drog jag i alla fall hem till Jenifer som hade lite B-day party. Lekte lite lekar och drack. Prova att sätta in två tamponger i käften och dricka grogg samtigigt, det är inte lätt kan jag säga. Sen drog vi ut, blev Puls som valnligt men det var trevligt. Drog hem ganska tidigt, duktigt av mig lixom. Kärlek till cheesburgare btw, och mina tjejer.

Jag kanske e helt lost, går inte alltid med fötterna på jorden. Men jag gillar att vara någonstans mitt emellan.



hur högt?

Det är sjukt hur varmt det är ute. Sitter på balkongen i solen och tar morgonciggen, och har den här låten på högsta volym. Bra söndag.

OCH GRATTIS JENNIFER!



Om jag fucking drömmer vill jag aldrig mera vakna mer
Om jag fucking drömmer vill jag aldrig mera vakna mer
Hur högt vill du fara? Hur högt?

 


. . .

I have been in Gothenburg tonight , and I have party all night long and i´m back drunk , and that´s why i am wearing my dress.


t-nights in town.

Då var det sommartorsdag igen, eller t-kväll. Blir vell kanske ett glas eller två på Lilla bränneriet då. The Playtones eller något sånt skummt namn var det som skulle spela idag, inget jag planerat att jag verkligen vill se direkt. Nästa vecka kommer Mange Schmidt däremot, då ska jag stå längst fram ;)

Va en sväng i stan innan och fixa lite grejjer till Jennifer som fyller år på lördag, och köpte lite grejjer till mig själv såklart. Så tog jag en chees på donken med Johanna, den hade jag längtat efter länge nu. Hoppas solen kommer tillbaka till Borås snart också, den blir lätt som en drog för mig. 




I<3Ocean




summer sale, thai, virus.

Mami fyller år idag, HAPPY B-DAY. Fyller 46 men ser fortfarande ut som 40. Jag älskar dig mamma, finns inget vi inte klarar tsm.

Var inne en sväng i stan innnan och käkade THAAAIII och shooopppa. Summer sale överallt, det gillar vi. Men den lönen jag får så känns det ju lixom som att det e rea som gäller haha.

Nu sitter jag i soffan och kollar ut i solen och tycker allämt synd om mig själv. Min hals dödar mig, förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna alla inflammationer och grejjer. Kanske har lite för kul på helgerna?

Ska ladda ner Sommaren med Göran nu i alla fall, och kolla på den för säkert femte gången. Mami ville se den, så vad gör man inte. PUSSCHHAAAA


going to mexico yaaah.

Alors on sort pour oublier tous les problèmes.
Alors on danse



Wooh jag trodde jag skulle dö innan jag fick byta från varma tighta mörka jeans till shortsen. Men nu e allt okej igen. Ska snart sticka iväg med mitt kära jobb, eller ja jobbarkompisarna jobbet kan bli svårt att ta med, någonstans och schteeka i solen och dricka lite öl, låter suuper va? Jaa klart.

Ochså verkar det som det blir High Chaparall imon med, HÄÄÄRLIGT.


RSS 2.0