nea, onsdag, öl.

Dagen spenderades mest med Nea. Först käka vi Donken såklart hehe där det hände lite stuffs, sen när vi hade vart hemma hos mig ett tag så blev vi lite sugna på att dra in till stan och hitta på något. Så vi stack till Babbels som jag aldrig har varit på innan, för alla som undrar och käka nachos och drack lite aalcohoolic.
Lite öl på en onsdagskväll är ju inte mer en rätt. Men att dricka en 4a och blanda med vatten emellan och får värsta fyllan är inte okej Linnea Gren ;D



kör hårt till vi däckar japp japp

finns inget rätt inget fel alla kör sin grej

å om du inte kan bara gör som mig


nea, ante, gbg.

Sjukt bra dag i Götet. Såna här dagar mår jag bra.

Gillar att båda är lite halvt störda haha man blir som man umgås. Men små barnen verkade ju tycka vi var coola i alla fall, blev många atugrafer idag.


Miss nea i sina nerd brills, teacher in da house . . .

Inte helt normal, men har man tråkigt när sin kompis provar kläder så . . .


next up, göteborg.

En halv timme kvar i skolan idag, och två dagar kvar till påskloov. Haha verkar som jag var den enda som inte visste att det var långfredag på fredag.  

Efter skolan ska jag och Linnea ut och göra Gööötet osäkert, ska bli kul. Schteeka i solen och shoppa lite.


strawberry crisp.

Bild sen helgen. Haha, och detta var en av dom mindre skeva bilderna på mig trots att jag ser ut som en ödla.

Ante&mea.




mörkvitt - på en frusen bänk.

ensam bra men bättre två

kämpa upp sen inte ner
 
upp, vi glider när ingen ser

glider i ett sagoland . . .





party weekend.

Söndag igen, har inte gått upp ur sängen på 4 timmar nu och inga planer på att göra det heller. Känns som det är friday , sunday everyday.

Väldigt dålig update det sista, har vait både lite här och var och vimmsat omkring dom senaste dagarna så har helt enkelt haft lite annat att tänka på en bloggen. I fredags drog jag in till stan lite impulsivt vid 11 och träffa Nicke Lund och Johanna. Som förövrigt har åkt till Norge i sex veckor nu, inte okej. Vi chilldrack lite och tog några öl på Tonic. Inte så mycket röjj kan man ju inte säga men Tonic känns som ett andra hem på något sätt haha, ett andra hem fast med massa alkohol och sköna människor.

Igår mötte jag upp Mikaela, Nicke och några andra brudar i stan så drog vi hem till mig och förfestade. Sen drog vi vidare till Sandared där de var lite party. Vissa människor pallar jag bara inte, först när vi kom till festen var de ganska många utlänningar där och utan att ens gå in och prata med dom så drog några av brudarna hem direkt. Pallar inte människor som är dömmande och inte kan vara öppna, nej diss på sånna. Alla på festen var faktiskt as snälla visade det sig sen. Haha blev ganska mkt 'pallar inte' i texten nu, men i alla fall sånt pallar jag inte.

We don´t leave te place, we do the place.


knalleland.

Står och steker våfflor just nu, och det går åt helvete. Jag och kök är verkligen ingen bra match, men jag försker i alla fall.

Efter skolan, som var en väldigt flummig tyska lektion, åkte jag till Knalleland och träffade Mikaela. Gick omkring och prata och kollade i affärer, kul som vanligt. :) Blev mest fönstershopping för min del men imon kan vi snacka money money igen och då blir det andra grejjer, har spanat in massa snygga stuffs. ;)
Sen käkade vi donken såklart, haha det börjar bli en tradition.
 

beat of the day.


dance flick.

Precis tagit en promenad i sulään med sis, skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Dance Flick och dricka oboy.






KLASSRESA.



Hihi ska bli jätte rolitt med klassresa. Jag och mina 8000 klasskompisar, ska gå och packa ner mitt UNO nu. Fast vet inte vart vi ska. Får nya i klassen varje dag också, trevligt.


don´t talk about it, be about it.

Underbart bra med en ledig tisdag. Sov nästan 13 timmar inatt, och kan lova att det behövdes. Nu ska jag i alla fall ut och ta en gomorron cigg och försöka få lite liv i mig så får vi se vad som händer sen.  



miss ya.


låt alla se när du skiner som bara du kan.

Kvällens planer; SUPA!


fridaynight.

Lite för lugn fredagskväll. Godis, chips och film. Saknades bara någon att fredagsmysa med. Kännde att jag var not to be shown in public ikväll. Men jag struntar i det imon. Struntar i att min läpp ser ut som en misslyckad läppförstoring och att jag må vara fattig fram tills den 27:e, jag tänker inte sitta hemma för det. Så imon blir det feeest. :D
Jentas kommentar "men du passa i det, om det inte hade vart sådär . . . ah" Haha.


jag saknar.

Skank Camp, Urf 09. Tyyyyngaste.








someday baby.

Du är som dom, jag vet ju bättre igentligen. Det finns en anledning till att jag har blivit så kall som jag är. Nästan läskigt. Men du fick mig att släppa det för ett tag, dina ögon trängde lixom innanför ytan.  



Someday baby you will see me in thoose magazines

your boyfriend learn how to read in

Someday i will party in the playboy mansion

with all thoose pepople u wish u where..

and i will shine, like there is no tomorrow ...


torsdag, igen.

Plugg plugg plugg. Har använt min hjärna så mycket idag att jag inte kommer kunna tänka mer på minst en vecka efter det här. Underbara projektarbete, så sjukt kul att skriva det tycker synd om alla som slipper.

Och nu blir det mer plugg.
Yeah kul inlägg haha.


music is my language.


kvällspromenad.

Nu är det ungefär fjärde gången jag åker in till stan idag, min dag har bestått av buss typ. Denna gången blir det kvälls promenad med Johanna. Bar grejjer, behöver röra på fläsket.


way away.

Det man inte vet tydligen alla andra. Det är både patetiskt och komiskt, mest komiskt. Du är komisk. 

Funderar på att åka till Lund i helgen. Vore sjukt gött att komma bort från den här staden ett tag. Vara med allmänt sköna människor, festa och träffa nytt folk, gå omkring i stan och ingen vet vem man är, glömma allt här hemma och bara schteeka.

trail of lies.

En till skön dag med sol, underbart. Har bara tagit det lungt idag. Var med Erik en stund, sen drog jag till apoteket. Det går inte att beskriva smärtan i min läpp just nu, vill bara ta bort den på något vänster. Ingen aning vad som har hänt dessutom men imon blir det i alla fall ett besök hos mr doctor så då får man kanske svar på det. Ser ut som Linda Rosing gör jag också, sexigt.


...

A plastic smile to match your style. Solen lyser men isen är fortfarande kall.


sun kidz.

Inte bloggat på ett tag nu så Chaa chaa. Kom precis hem från Göteborg. Har ungefär spenderat hela helgen där med E, en av dom helgerna man helst inte vill ska ta slut. Okej, jag vill aldig att helgerna ska ta slut iofs men lite extra denna helgen. I fredags chillade vi mest och igår blev det krogen. Vilket betyder en ganska sleten söndag med massa film.




Step by step, heart to heart, left right left.



Har: 
sovit . . . lite för länge 
Ska: fixa mig och sen dra till Göötet
Hör: Eminem . . . king!
Bär: svarta mjukisbyxor, vita strumpor, röt toffs, grå tjockiströja
Vill: att det ska bli april . . . du vet varför.
Känner: bra känslor

torsdag.

Skönt med sovmorgon, behövde inte komma till skolan försen halv ett. Sitter och läser lite bloggar "för en gångs skull" och försöker plugga tyska men, det blir mest flumm som vanligt speciellt när mr Cedric hälsar på. Han är big fan of kändisbloggare den killen asså.

Mindre kul att det känns som jag börjar bli sjuk, igen.
Hoppas det går över tills imon. Tänker inte spendera helgen med att vara sjuk, nejnej.


nattbloggning.

Chaa chaa

Dog in till stan innan en stund med brudarna och solade på älskade sunhouse, så nu e vi niggah. Nu blir det i alla fall film och sen sova. GODNATT BITCHÄÄÄS
 

känslan, kärleken.



Jag är inte människa , jag är känsla, Känn den ,
Känn mej ...



beat of the day.



every time it's the same old thing,
you lead me out like a beauty queen.
i don't mind if you play your game.
cus i know i'll make you, i know i'll make you
i said im gonna make you, scream my name

...hur var din dag?

Vissa dagar är bara patetiskt fel. Försovning, Stress, missa bussen, ramla på isen. Allt på samma dag, fel dag. Sweet, jag borde ha legat kvar i sängen idag.

Haft mycket att göra det sista, jag gillar det. Gillar när det händer saker hela tiden. Men musik och tröst internett shopping, passar nog bäst idag.
Adidas eller HM?

Skor "Top Ten Hi Sleek" - White/Native Blue/White


tisdagskväll.

Kom precis hem från el Borås city. Jag och Johanna drog till La Copita och käkade, lite impulsivt sådär. Servitören var snygg haha, så om du av ingen anledning skulle råka läsa min blogg så... Yeah bra tisdagskväll i alla fall.



Back in the days... Vad vi ville, hur vi ville, när vi ville. Kunde hamna lite vart som helst haha.


schteker du så schteker jag.

Yo. Soft tisdag, kom precis hem från skolan och ska snart in till stan igen och träffa Johannii. Så ni vet det. Här e lite bilder sen igår.

"Och extra extra mkt kebabsås" Hahaha



helloooww.



Haha sitter och flummar med Linnea på FB, vi schteeker med plopp aayyeee? Tror jag är övertrött. Blev iinte mycket sova inatt, somna 1 och vaknade 4, men så länge det är F som väcker mig så spelar det ingen roll. :D Sen kolla jag 'Trubbel i paradiset' och kunde inte somna om.

Nu blir det i alla fall stan och fixa lite stuff.
C YAA


partylördag.

Cha chaa bloggen

Uuuunderbart med sol, vill bara ta på mig ett par brillor, vår sneakers och en läderjacka och gå ut och schteeka. Va i stan lite med Miss Gren innan i alla fall. Och nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag hem till Miss Gren och fixa mig ennu mer. Sen ska jag och Miss Gren och Miss Eriksson ut, party party party.



Dehär e för dig

Dom e inte som du

Gästbloggar´N

CHAA CHAA ALLIHOPA!!

Idag är Ante för trött för att skriva egna inlägg, latmask!!!

Tänkte bara berätta att vi ska sola solarium snart så att man blir brun liksoM!


Detta är Ante om 10 år :) vilken pudding!!




PARTYLAINEN MED ANTONIA 2010!! (: snygga va?

Ni får inte glömma att läsa hennes blogg nu
Neeagren.blogg.se // Antonia ! Bra saker där ;D

beat of the day.


suck on that.

Nu ska jag ut och springa med sis. Undrar hur detta kommer gå?

rosa keps.

Råkade visst bli några öl igår med Johanna hemma hos Linus på Trandared också. Chillade lite och kolla Prison break. Det var nog första gången jag har lyckats gått vilse i Borås också, var verkligen helt vise på Trandared innan jag hittade haha. Lyckades gå av 4 hållplatser försent utan att märka det bara för det var så mörkt ute bra jobbat. 

Nu är det tyska iaf, segt. Hur pinsam är man inte om man råkar prata i tele med högtalaren på i 2 minuter i klassrummet utan att själv märka det haha? Lyckas alltid med sånt. 

srf 09<3

onsdagsmorgon.

Idag är jag lika trött som en hundraårigsköldpaddasomhartagitsömnpiller. Känner mig fortfarande nyvaken, jag ska lära mig att dricka kaffe. 

Slutar om 15 minuter i alla fall, då ska jag hem och sova lite och sen blir det stan och shopping med Mikaela.  
PUSSTJA

let the beat take you, it will take good care of you.

Och nu är jag här igen, på samma ställe jag varit så många gånger innan. På samma ställe som jag inte vart vart ifrån vilket håll jag ska gå.




colours of the rainbow.

Ska snart träffa Stefan, men under tiden roar jag mig med att käka persika och tönta mig med camen.





Suulän

Solen schteker och himlen är blå, nästan så det hade varit okej att gå ut med brillor idag. Kom precis hem från arbetsintervju del 2, den spännande uppföljningen. Det gick bra tror jag, satt och pratade med nya 'bossen' på konoret och sedan presenterade han mig som 'Eran nya kollega' till några från Dalarna som tydligen också jobbade där så jag tog det som något posetivt. Trevligt, fast jag undrar varför dom jobbar i Borås om dom bor i Dalarna. Men i alla fall, nu rullar det.  

RSS 2.0