PH

Paradise hotell gör mina kvällar lite roligare. Haha, och coolare person en Jackie får man ju leta efter !. Finns inget bättre en när folk gör bort sig. ;)



neonfärgad tröja och raggningssockar

Och då var jag här igen. Med mjukis byxor, en toffs mitt på huvudet, raggsockar och mysigaste neonfärgade tröjan. Underbart chill även om raggsockarna sticks.

Sitter och lyssnar på Maskinens nya låt, ganska party. Kanske blir nya "alla som inte dansar" som spelades på varenda fest förra... förr förra?.. vintern?... hösten? och som alla gick igång på. När jag hade brunkräm på läpparna ocg blev full på lite 50 kroners vin. I alla fall, idag har jag typ inte gjort någonting, somnade direkt när jag kom hem från skolan. Gillar inte det, fattar ju ingeting när jag vaknar. Vad är klockan? Varför sov jag? Vad gjorde jag innan jag sov? Är jag sjuk?

Damn, I never thought you´d be this irreplaceable.
No one be like you, and you won´t be with me.

tattooo

I want this. Texten är perfekt, stilen är perfekt och den är perfekt.
Jag är den veligaste personen jag känner, men en textatuering på sidan som Megan Fox känns som jag.



Beat of the day



Bara för att det inte finns något softare.

head line

Heyy you

Första gången på flera månader jag har haft en vit helg och inte är bakfull på en söndag. Det är ganska duktigt av mig. Hade tänkt och träna idag också, med GIF, när jag endå håller på att vara duktig. Ställde klockan på 11 men självklart vaknade jag när klockan nästan var ett. Ovanligt att   jag   försover mig. Gick ut och gick istället, och nu är det  plugg, plugg, plugg och plugg som gäller. Jag    vill     inte !.

Första advent idag också, tiden rullar verkligen fort. 
December om en dag, woho.


I´m yours to keep if you want to

Baaaaad baaaad update, baaaaaad baaaaad girl !.

Vaknade ungefär klockan 2, heeelt död. Gick och satte mig i soffan med datan i knät och har inte rört mig sen dess. Känns som det är dags att börja göra ngt med sin dag nu. Blev otroligt party sugen, ovanligt? Så vem vet, ses kanske på krogen ikväll !.




Next up, Göteborg

Yeee nu ska jag till Göteborg tydligen.
Ska dricka islatte på Espresso house woho !.

Hörs sen PUSSTJA


I don´t care about what they say, I won´t live or die that way

Ayyyeeee fredag idag !.
Det brukar innbära att jag börjar tagga fest inför helgen, men vet ni vad ?? Denna helgen så ska jag inte ens festa, tänkte ta det ganska chill. 

Åhh så oparty, ta det lugnt är ju inte min grej.
Miss vimsig som alltid måste flänga omkring.


Aanyywayyy, kom precis hem från skolan, är lite extra seg och efterbliven idag. Går omkring i min egna värld med mina tankar som är överallt och ingenstans. Ibland på dig, ibland på vad jag igentligen gör, ibland på tider jag vill ha tillbaka.

Jag vet vad som skulle vara det bästa att göra. Men för att jag ska kunna fortsätta köra mitt race, för min egenskull lixom, så måste jag ibland göra det som är fel för att det ska bli rätt för mig. 


Rubrik goes header

Rubriken på förra inlägget "Sunglasses at night" tog jag helt random från en låt jag lyssnade på. Men sen så kom jag på att den passar till min header. 

Mitt i natten på en fest tog jag på mig Sebbes brillor och gick om kring med. Själv klart gick jag och tog ego kort också. Så där fick ni historien bakom den bilden haha.


Sunglasses at night

Heyy you !
Wzzuuuup jao. Nej skoja.

Hitta en gammal bild på mig sen vintern 08/09, och jag saknar håret. 
Denna vintern, jag har alltid haft jätte blondt hår av mig själv, har jag börjat få grååå utväxt.
Typ lika grå som farmors hår... pension nästa?


Yo.

Yooo niggas !.

Har försökt göra massa inlägg idag men det har inte gått så bra, blogg.se har varit helt knas. Inte okej! Men vi försöker igen.

Yeeee idag. Solen har inte precis lyst, Borås underbara väder vägrar ta slut. Det närmaste solen jag kan komma nu för tiden är solariena på Sun House. Så efter skolan drog jag och Juhääänni och solade. Sweeet. Sen fixade vi oss lite samtidigt som vi cpade omkring som vanligt. Kanske inte var så nödvändigt och sminka sig eftersom vi gick rakt in i ett vattenfall så fort vi kom utanför dörren. Inte ett riktigt vattenfall of course, men nästan.

Och så måste jag sluta vara världens vimsigaste person !. 
Over and out.


Beat of the day


that´s why i´m starting with me

Vet inte hur jag fick den här inspirationen just nu.
Tror det var godis halsbandet som fick mig att tänka efter lite. 

- Nu ska jag börja träna på riktigt igen. Inte tro att det räcker med att shejka på dansgovlet på helgerna.

- Jag ska börja äta nyttigt igen, och inte gå på någon islatte diet (islatte diet lxiom?).

- Dessutom ska jag börja sola regelbundet igen, så man slipper matcha med snön när den nu kommer. 

Sweeeet. Sen hur länge det kommer hålla i sig, kan vi ta en annan gång. :)


jag.. klänning.. ?

December kommer bli värsta partymånaden, så jag kännde att det var dax nu. Brukar aldrig ha klänning, är inte den typen. Men lite får man vell anstränga sig om man ska röja runt i Göteborg. 





Någon som ser okej ut?


empire state of mind

Next up, stan !.
Ska kvällsprominixa med en kompis, perfekt för en måndagskväll.
För det är vell måndag idag?


2012 - yes or no?



Det har varit mycket snack om filmen 2012 det sista, har själv inte sett den. Lollo skulle se den ikväll, och frågade mig om jag trodde vi kommer att dö 2012. Jag är inte rädd för den dagen världen går under så jag har inte tänkt så mycket på det, tycket typ det ska bli coolt haha :D. Men jag var ju tvungen att kolla lite om det, och efter att ha läst detta... shit kommer vi dö 21 december 2012?  

Vad kommer att hända?

Det är ett beräknat datum då solen och månen kommer att förmörkas och jorden kommer vända sig mot ett svart hål. Flera naturkatastrofer kommer att ske i världen. Allt från tsunamis, jordbävningar, vulkanutbrott och översvämmningar. Det har beräknats att minst 2/3 av totalbefolkningen kommer att dö.

Vad bevisar detta?
Detta har bevisats genom flera olika källor. Det gamla Mayafolkets kalender slutar 2012, och än så länge har kalenders övriga förutsägelser skett. Detta står även i den muslimska koranen, vars profet säger att jordens undergång kommer ske precis samma datum. Sedan har vi även Nostradamus roulette, som är känd för sina spådomar. Nostradamus påstås ha förutspått bla. World trade center-katastrofen, andra världskriget och Londonbranden 1666.
Det finns flertal andra bevisande källor som den kände amerikanske profeten Edgar Casey, doktor Sun Myung Moon i Korea och det finska nationaleposet Kalevala.

Direkt från cosmopolitan haha. Och om de nu händer så har jag i alla fall hunnit vara 20 i två månader, och hunnit handla på systemet. ;D


Dagens hottie



Bara för att göra kalla dagar lite hetare. Rauwr ;)


November rain

Måndag. Ny vecka. Första dagen efter helgen och första dagen på veckan. Sletet. Regnigt.


HAHA

Hahahahah, vaknade med värsta tränignsvärken i armarna imorse och kunde inte förstå varför. Hahaha men nu kom jag ihåg, jag skulle bevisa för johanna att jag kunde göra EN armhävning igår. Klen? Nej då !. ;)

Partyyy

   

Bild från igår, spegelbilder e the shit.
Det handlar om att bjuda på sig själv ;).

 


Behind blue eyes

Visst det kanske bara verkar som att jag flummar runt, hittar på det jag känner för och inte bryr mig om så mycket. Men jag har också drömmar, värderingar, känslor och ambitioner. Allting finns där. Jag försöker bara hitta ett sätt som funkar just nu.


Ten feet off the ground

Bara att höra din röst. 
Jag vet att jag inte får bli fast men det är svårt.
Svårt när det är så beroende framkallande att höra den.
Sättet, orden, rösten. 
I wanna be around all the time.


Just playing

Hur fan ändrar man suddigheten dååå?




Sådär då var släktkalast avkalrat, e något tjockare jag va innan det började tror jag.
Igår ja... vild helg som vanligt och jag bara ramlar omkring. Började förfesta på Thai silk, med  min knack familj Oliver Linus och Johanna. Jag och johanna börjar bli stammisar där nu. Drack bland annat sex on the beach. Sedan drog vi till trandared och sedan vidaer till en fest på Sjöbo. Haha och sedan en till fest på Sjöbo, där vi spenderade resten av nattens partytimmar. Knackfamiljen, bäst på fest.

Resten av natten pratar jag helst inte prata om, vi lämnar det där. Och jag ska aldrig mer dricka alkohol, inte på en vecka i alla fall.

Sis kalas

next up, släktkalas !.

Kanske drar igenom gårkvällen lite senare. Men nu ska jag fortsätta dricka alelsinjuice och vara bakiiis. Och träffa släkten me, wiiie.



LÖRDAG

Så här vill jag bli väckt varje dag.
Typ klockan ett vaknade jag av att det ringde "antonia, VAKNA! vi ska dricka öl nu." " Haa ? Aha, woho! "
Då blev jag pigg !. :D

Nattbloggning

Klockan är halv fem och jag är inte ens i närheten av att vara trött. Men ni känner vell mig nu, sova e inte min grej.

Pratade lite minnen innan. Jag saknar Polacken !. När jag var runt 7 så var jag på Öland, träffade en kille där som var från Polen. Vi kuden inte prata med varandra efter som han snacka polska, men vi lekte 24/7 i en en hel vecka. Hade en liten såndär gullig barn romans med han, blev ledsen när han skulle åka hem. Om man endå fick chansen att träffa såna personer igen, som man kommer ihåg hela livet. 


I need you tonight

Mitt huvud vill hela tiden komma på nya och bra bortförklaringar. Anledningar som ger allt en logisk förklaring. Det är naivt, jag vet. Jag kom på det nu. Vet ni varför? För att allting är precis som det verkar. Ganska uppenbart igentligen, men det tar ett tag för mig att komma ner på jorden och inse. Det känns lättare uppe bland molnen.


break your heart

Now listen to me baby
Before I love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart.
I'm only gonna break break ya break break ya heart.
I'm only gonna break break ya break break ya heart.


I want your love and I want your revenge

gissa vem som försov sig idag?
Inga veckarklockor i världen kan få mig att vakna, inte ens en två mobiltelefoner och en hemtelefon. Jag är fanimej helt medvets lös på morgonen haha. Jag minns inte ens att jag stängde av dem, vaknade klockan halv 12 och hade mobilerna i handen. 

Men det har varit en soft dag i alla fall. Vaknade pch så lyste solen så jag gick ut och satte mig på altanen och tog en morgoncigg och drack juice. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschäään och försöka vakna till och göra något med den här fredagen. Juste de e ju fredag idag, woho HELG !. 

Ikväll ska jag iaf till Landvetter och... 
Ja vad ska hon göra där? Åka utomlands? Klättra i ett träd? Festa?
Nu blev ni nyfikna va? :)


Skuläään

Alltså jag är inte så jätte taggad på att vara kvar och ha uppet hus i skolan nu, big no. Har aldrigt varit i skolan längre en till senast halv 4, men nu ska man vara kvar i typ 3400 timmar till känns det som (tills klockan 8). Det kommer massa små 9or som vi ska guida runt i våran stooora skola. Tycker det är onödigt. Typ gå förbi matsalen och säga 'här är matsalen', som om dom inte ser det lixom?

Minns hur stor man kännde sig när man gick i 9an, och nu är dom som små barn i mina ögon. 16 år, så vilsen man var då igentligen.


Sweeet

Har igentligen Projekt och företagande nu men det är roligare att kolla kläder på internet.
Hitta världens snyggaste Adidas skor. Vill, ska ha !. Adigiiirl.


Till stan och göra det vi gör bäst

Next up, staaan. Skulle ju igentligen tränat hade faksitkt tänkt de, men så blir det inte.
Trots allt lill lördag idag !. ;)
 


Just playing

Playing with tha cam.
Bra dom blev, inte alls suddiga.



Beat of the day


Sol hus

Snart lunch, woho. Sen efter det ska jag och jjjj dra till Sun house och jobba på hud cancern soooola. Ska bli väldigt nice. Foundationen börjar bli för mörk och solranden efter armbandet som jag glömmde ta av förra gången jag sola börjar försvinna så nu behövs lite ny tan. Sweeeet !.

Bleker solarium håret lika bra som solen gör?


Tisdag morgon - bara 3 dagar kvar till helgen

god morgon !.

Jag är trött idag, jätte trött. Gick upp TJUGO minuter tidigare idag, för att jag lovade en kompis att ta samma buss som henne. Den går typ 10 i 8 och jag brukar alltid ta en som går 5 över 8. Tror ni hon är på bussen när jag väl tar den? NEJ! Jennifer om du läser detta, så var det inte okej !. ;) 

Har naturkunskap nu i alla fall. Det är inte direkt så att man orkar skriva om hjärnan som är hur komplicerat som helst när ens egen hjärna inte har börjar fungera en lixom. Men de e fint.

höst baby, höst


En soft höstdag hos Sebbe på Hissingen.

Typ längst upp på nästan 7e våningen, underbar utsikt. Tror jag var bakis den dagen. Inflyttningsfest dagen innan. Kollade på Kalles chokladfabrik hela natten, eller morgonen, i stället för att sova. Tror inte grannarna fick sova så mycket heller, ni vet dom där roliga ringklockorna som finns i hissarna ifall dom skulle stanna? Dom kan man ha kul med. Shit så busiga vi var.  

Vet inte varför jag la upp den här bilden helt random. Hittade den när jag kollade igenom höst mappen på datan. Den väkte sköna minnen i alla fall. Kanske därför. Kärlek till den balkongen btw.

VÄRME???

Tjockiströja, jacka, filt, raggsockar, inomhus, och jag fryser fortfarande. Känner mig som en isglass. En Piggelin, jag har grön tröja. Rädda mig innan jag seriöst blir en.   

Beat of the day


Nya Enrique Iglesias?

Kollade runt på lite bloggar och hittade denna låten. Fett kul låt, blir inte mer klockrent en såhär. Nästan så att man faller för smörtexten och den sexiga blicken, eller? ;)
"hon hade brun hy, hon hade brunt hår, underbara lä-äppaar, uuhhhhh SEXIGA LÅÅÅÅR"
HAHAHAHAHAHA

   

Söndag

Shululu bloggen !.
Söndag idag. Vaknade upp av att solen lyste in genom fönstret, det var nice. Nu har jag fixat klart mig och ska ut på stan och fika. I go rock chick idag, lackl/läder leggins och nitar och grejer, ifall ni undrade.

Oj det där sa jag inte förresten !. fick höra i helgen att jag hade "typ en fika blogg". Don´t like, vill verkligen itne vara någon main stream fika bloggare.

Sista dagen i Lund idag i alla fall, men don´t worry I´ll be back.   


Friday night - Malmö

Kör lite update från Lund nu, e entligen tillbaka i lägenheten efter en lååång galen party natt och en jobbig blåsig bakis morgon Malmooe. Sitter och kollar på Nicke Nyfiken men sis sweeety thihi.

Röjja i Malmö, check. Alltid kul att festa på nya ställen med nya människor. Dom var riktiga party people här, vissa, eller så träffade jag bara rätt personer.  

Igår när jag kom körde papi mig direkt till Malmö klockan 7 han bara fixa mig lite. Där var det förfest, hos någon i någon lägenhet, med bland annat Max som jag träffade på bröllopet i sommras. Lite senare vid typ 12 drog vi ut på krogen, woho. KB, shakade i röken och alla coola ljus tills krogen stängde vid 2. Och ni som känner mig vet ju att jag inte slutar festa vid 2 och tanken på att dra hem lät inte rba i mitt huvud då. Men vid typ halv tre frågade en uppsala reggae-festival kille och jag ville hänga med till Köpenhamn och röjja resten av natten, ofc varför inte lixom haha. My style, inte förvånad över mig själv.
Faste det slutade med att vi hamna i Barcelona... ayeee. Men om det var en krog eller landet e bara details.

GoLd digger? haha, dagens skämt?. Eller? kanske inte endå?. ;)


FREDAG

God morgon bloggen!
Jag är på extra bra humör idag känns det som. Kanske för att det är fredag?. Vaknade klockan halv 7, och nu är klockan 7 och jag har redan hunnit duscha och sminka mig. Är inte ens trött, woho.

Idag ska vi till Götet med skolan, ska tydligen besöka någon högskola. Sen direkt efter det, så drar ja till Luuund bitches !.

Så vi hörs när jag e i Skåne.
PUSSSTJA

Beat of the day


he´s got the look

Sitter och käkar linfrön nu, äckligt. Men det är ju tydligen nyttigt så. Kaloriförbränning på G med, ska ut och gå med Johanna om en stund. Duktigt huh?
Förra vintern gick vi från mig till stan, 1,5 timmar, minst två gånger i veckan. I snön. Då var vi smala flickor minsann.

Och seriöst, är det ngn som kan hjälpa mig och packa!? jag är sämst, lyckas alltid få med mig hela min gaderob !. 

 

paus gympa?

Yess, bara en halv timme kvar till lunch. Har segaste lektionen på hela veckan nu, projekt och företagande. Inte riktigt min grej tror jag. Men jag diggar Danny-paus gympan i alla fall haha. Vid halv 11 gör vi alltig "pausgympa" för att komma igång lite, på hans lektioner. Alltid samma sak, vifta med armarna, stretcha och böja sig hit och dit, varenda lektion. Ganska jobbigt eftersom jag är den ovigaste personen jag känner.

Sen har jag tyska och efter det så ska jag till stan, i och för sig är jag på stan varje dag. Men idag ska jag i alla fall fixa lite viktiga saker. Viktigare saker en vad jag brukar göra i alla fall haha. Fixa lite vuxensaker på banken och boka såndär biljett till Lund. Det är jobbigt att åka tåg när man inte kan använda fritidskortet.

Okej nu babblar jag om helt oviktiga saker.
Men ha en bra dag bitches! PUSSTJA

pa:nuu - ge mig

She likes it and she wants it.
Det här är absolut inget försök till att bli en mode blogg, men tyckte det här var så snyggt att det var värt att läggas upp.






Ibland är det synd att man har töjjning i örat !.


haha

- Vad kostar dom här brillorna då?
- Dom kostar 3,000!
- Abooow ingår en resa i priset eller?


behind blue eyes

Tiden förändrar många saker och den har även förändrat mig,
jag har hittat nya vägar och trots vissa problem är allting bra nu.
Jag oroar mig inte ens lite, tiden har en sån magisk effekt på oss.
 
Jag har inte tänkt på det försen nu, det är så självklart för mig.
Jag får ofta höra det, men inget jag har tänkt på för jag lever i det.
"Jag todde inte du va sånhär.", "jag trodde inte du gjorde sånthär."
Typ alla ha varit på ett posivtivt sett också.

Varför inte jag lika väl som alla andra?
 Det finns mer bakom mitt blonda hår och mina blåa ögon. 


  


you´re right

Onsdag idag, vaknade vid halv 7 och kännde mig inte helt okej idag så jag stängde av alarmet och fortsatte sova istället för att gå upp. Vaknade vid halv ett istället, underbart !.
Inte lika udnerabart att jag är så klen så jag är hemma på grund av lite halsont dock, jag borde ju trots att vara i skolan vääldigt mycket and I know it. Inte okej antonia !.

Om två dagar åker jag till Lund igen, fredag för er som inte orkar räkna. Ska bli kul, förra gången stannde jag ju bara en natt så han inte med så mycket men denna gången är det planerat att gå ut i Malmö och lite annat. Senaste gången jag festade med skåningar var på Sweden Rock. Då var skåningarna i alla fall party så vi får vell se hur det är i Malmö, woho.

Juste, bokade någon resa till deutchland igår med johanna och några till den 12 december. Då jäklar blir det refill med massa goa saker hähä. Partiiiee på de !.


Beat of the day


Big time

Det snöar ute. Ska ta på mig fetaste jackan och halsduk och vantar och  allt såntdära och åka in till stan. Ska man tycka det är myigt elle bara kallt och jobbigt? Ska iaf shoopppa med Johanna, vi planerade och köpa julklappar idag. Låter ju som att det är jul redan? 
Iofs tror jag endå att det kommer sluta med att det blir saker till mig själv istället, buuuusigt va. 

Hörs när jag kommer hem om jag inte har frysit ihjäl.
 PUSSSTJA.


00:54 och jag...

...sitter och läser norska bloggar. Vet inte hur eller varför. Bög bloggar dessutom? Försöker läsa texterna men jag sitter bara och skrattar åt mig själv när jag försöker läsa det. Försök prata norska i erat huvud lixom, hur kul låter det ikke? I och för sig är det underbart att lyssna på. För er som känner mig lite bättre och var me på festivalerna i sommras, ni vet ju att jag har lite extra för kärlek för norrmän he heh he hee. 

Btw så var dom norska gay killarna som har dom här bloggarna jag läser vääldigt snygga, för snygga för att få vara bögar. Dom ser inte sådär fjolliga ut som man tror bögar ska göra. It´s a shame när såna snyggingar är gay.


you´re my disease

Efter en lång och seg måndag, för det är vell måndag idag?, är jag tillbaka här igen. Med typ ingenting att säga, därför tänkte jag att jag skriver ett inlägg? Tog en rehab dag hemma i sägen, helgernas festligheter sätter inte lika festliga spår i mig. Räknar med att vara återhämtad lagom till nästa helg igen. Over and out.


Beat of the day


...


I storstadens vimmel och nattens blinkande och pulserande party nätter blir jag lätt några år yngre. Och att du får mig att känna mig som en liten flicka igen i din närhet är också något som slår mig ibland.  

Party is all we ever do, but that´s also what we do best

Igår ja... Linnea smsade mig ungefär vid sex och frågade om jag skulle med på krogen i Göteborg. Klart jag var på. Först var det förfest i Partille hos Linneas kille, dans i sängar och tv spel. Sedan drog jag, Linnea, hennes kille och två andra sköna människor till Boulevard och skaka rumpa hela natten. Grym kväll med underbara party människor. Woho.

Juste ja, gissa vem vi träffade?

Mitt i dimman viskar Linnea i mitt öra och frågar om det inte är Patrik från Riverside, ni vet det programmet jag gjorde ett inlägg om för ett tag sedan, som står ungeför en meter ifrån. Och jag är ju inte den som är den så jag gick och frågade, och jo det var han. Jag tror jag är hans största fan, sriöst jag blev jätte glad och jag tror han förstog det också haha. Han var precis lika super skön som man trodde han skulle vara. Sen från ingenstans var Ben och Cleo där också. Så hela gänget ställde upp på att posa på några snygga kort med mig och Linnea sweety. Så håll utkik på FB, dom kommer att läggas upp där inom en snar framtid tror jag hihi. 

Btw, Patrik måste vara vääärldens skönaste bög och Ben är fett söt. och Cleo borde platta håret mer i serien.




Nattbloggning

Sömnlösa nätter i Borås, när alla andra sover är jag vaken. Sen sommaren började har jag inte sovit en natt före klockan har slagit ett ett eller vissa perider tre. Jag försöker inte ens längre. Hela jag är inställd på att vara vaken, kännder det i hela kroppen.
Undra hur länge man skulle klara sig utan att sova alls?


m i s s i t

Kollar igenom SOMMAR mappen på datan. Kan man göra annat en att sakna?



Jag sov på den bryggan en natt. Vet fortfarande inte varför, men någon gång måste man ju sova på en brygga right?



Fiskebäck



Midsommar på Håsten





Uppsala Reggae festival


Beat of the day


Gick inte att få in den riktiga musikvideon men here goes the länk.


HAHA

HAHHAHAHHAHAH jag dör jag e trögast

Lollo säger att om handen är större en ansiktet kan man ha canser
Jag sätter handen framför ansiktet gör och kolla och Lollo slår på handen

1900-talets skämt och jag går på det. Hejja mig!


A&J flummm dag

A & J samtidigt - Tills du/jag kom på dig/mig
A - Jag tänker aldrig komma på dig
J - Men du kom ju på mig

HAHAHAHAHA


Om inte din fröken hade suttit framför...

Jaaaaha, jag ser tydligen mycket yngre ut en 18 fick jag reda på idag?.

På bussen imorse råkade jag sätte mig jämte en liten jätte söööt unge, en såndär man bara vill nypa i kinderna och adoptera ni vet? Skit trött och typ på väg att somna så börjar den lille prata med mig, pratglad liten pojke kan jag säga. Han skulle till BT med skolan idag på studiebesök, han tyckte det skulle bli jääätte kul. I alla fall, efter typ halva vägen så frågar han hur gammal jag är och jag svarar så klart 18. Och barn är ju dom ärligaste människorna på jorden så han säger, 'vaaa, du ser myycket yngre ut hihi'. Hade han inte varit så söthans fröknar hade suttit framför, hade jag blivi sur på han men det var ju bara att le och säga "he he , tycker du?"
Fast iofs frågade jag, "Vilken klass går du i då, förskolan?" och han svarar "Nej, femman." Var tvungen att ge igen ju. Haha nej skoja bara, är bara kass på att gissa ålder.


Lite mer mmm i livet

Näääe asså nu får det bli skärpning på mig, jag kommer att rulla fram snart. Nu har jag ätit choklad idag igen, okej att det var mörk choklad men i alla fall. Inte rör jag någor på mig heller. Eller jo, dom gångerna jag är ute på krogen och dansar men det är den enda motionen jag får nu för tiden. Kanske borde gåt ut oftare då så jag får röra mer på mig haha.

Åhh btw, alla som inte har käkar nya Marabou vinter en, ÄÄÄT DEN!. Det var seriöst det udnerbaraste på länge.

...Och just so u know, jag kunde inte bry mig mindre. Drf det är roligt att jag vet att ni kollar in min blogg varje dag för att se om jag har skrivit om er eller "det".


MTV EMA 09

Kuul kul att MTV Europe Music Awards 09 drar igång idag. Är inte lite avundsjkuk på alla som får vara där och kolla live på alla uppträdanden ikv med tanke på att några av världens bästa artister är där. Seriöst, kollade på top 10 framträdanden genom åren, och vissa var verkligen sjukt balla bland annat förra året när The Killers sjöng Human fick rysningar enda till hit.

I alla fall, följer det både på http://ema.mtv.se och MTV. Och till alla andra musik freaks, missa INTE galan kl 21 ikväll. LÄNGTAR, ibland är MTV förjäkla bra! ;)


nice guys

Tjohoo!

Sitter på lektion i skolan, och siter och kollar på snyggaa killar på nätet haha. Helt okej lektion tycker jag, snygga tvättbrädor och söta ansikten som förgyller mig förmiddag. Ska dela med mig av några av dem snyggaste jag vet, Ryan Sheckler, Kerry Degman och Channing Tatum. Tror jag har kollat minst varje film med Channing. Han är ju inte lagom snygg i inslagen han är med i, i Step up 2.

Underbart med torsdag idag förövrigt. Helg imon, woho.
Men nu ska jag äta, PUSSSTJA


Beat of the day



God morgon?

Haha, man kan ju inte säga att min dag har börjat speciellt bra i alla fall. Jag varknar en halvtimme senare en vad jag ska, extra sent eftersom jag skulle duscha me. Så jag hoppar in i duschen, as stressad. SJälvklart, just idag, så är det bara det att jag tvättar håret med balsam två gånger istället för shampoo och balsam. Hur lyckas man lixom? Så ah, lite halv panik där.

Sen kan jag konstatera att det är svin kallt ute och man kan räkna med att blåsa bort om man väger för lite.

Haha, sen tänker jag berätta om västtrafiks mest korkade busschaufför. Ni vet rondellen vid Central bron, den var avstängd idag. Och bussen skulle igentligen köra höger och sedan förbi tågen så den kommer upp efter rodnellen. Bara det att denna gubben körde ner vid Tullen, virra omkring där, körde till knalleland och sen fattade hur man skulle köra efter typ 20 minuter. Braaaa! Och sen när jag skulle hoppa av bussen så öppnar han dörren, SAMTIDIGT som han kör haha hur ska man hinna gå av då lixom? Eller som killen på bussen sa, en såndär perfekt kommentar, "Men vafan ska hon hoppa av i farten eller?" HAHAHAHA!


m i s s y o u

Vad dryg jag är som ska gå runt och sakna så många hela tiden. Vad kärleksfull jag har blivit?
Senaste två veckorna har jag typ bara tänkt på hur mycket jag saknar folk hit och dit. Det är bätter nu, men känner fortfarande att det är folk jag önskar jag hade jämte mig nu. Shit, det räcker att det går några dagar utan vissa och jag känner mig helt tom.

Så nu vet ni det lixom. Ville bara dela med mig av det till någon, och bloggen lyssnar alltid.
Perkfekt ju!

Och nu är det bara 6 dagar kvar i alla fall. Grymt bra!

Riverside

Yoooo!
Ska strax in till stan och fixa lite sånadära vuxensaker, som har med banken att göra. Jobbigt jobbigt, men sånt som måste göras i guess. Helst hade jag bara suttit inne hela dagen och kollar på film eller något. Riverside kanske, ett nytt program som jag har fastnat för på 1an. Igentligen ganska meningslöst, men ni vet hur det är. Börjar man följa ett program är det svårt att sluta bara sådär.

Patrik, han på bilden i mitten. Så skön kille haha, en sån person man längtar tills han säger nästa sak för man vet att det kommer bli så kul. Dessutom är han är bög. Precis en sån bögkompis man vill ha, fjollig, sminkar sig och som man kan gå på stan med och spana killar tillsammans med.  



Igår var jag i alla fall inne och fikade på Viskan, drack varmchocklad ders isalatte var slut :'(. Snackade lite planer för nästa månad och sådära, då kommer det hända grejer kommer nog bli grymmt. TAGGA DECEMBER!

Grattis bästaste syster

Sis fyller fjortis idag, grattis grattis grattis!.
Älskar dig din skit unge.


(döda mig inte lollo hihi)


Sooova

God morgon!
Ja, det är faktiskt det för min del. Vaknade för ungefär en kvart sen, bra jobbat antonia. Tog mig en extra lovdag, kännde att jag behövde det och det behövdes tydligen.  

Så nu har jag precis käkat frukost och sen ska jag in till stan och fika med Juhäänni, så nu är allting back to normal. Skola på dagarna, fika på eftermiddagarna.

Hörs senare, blev bara en kort update om min dag so far.
PUSSTJA

Igår?

Hur ska man sammanfatta gårkvällen, när man knappt kommer ihåg något? Haha okej så illa är det inte men... nästan. Kvällen började med förfest i en liten studentlägenhet vid kårhuset, med Mikaela, Linda och christiano och några till. Det var trevligt. Sedan fortsatte vi, till typ två rum ifrån haha och då var det fest. Körde "jag har aldrig"... lite för ärligt tyckte jag det blev haha.

Skulle igentligen dragit på maskerad på Trandared, skulle målat mig själv till katt rauuuwr. Men jag slapp det, vi stannde där vi var och där spenderades också resten av kvällen. Upp och ner i hissen och in och ut och fram och tillbaka. Partyparty.

Tycker att min blogg börjar bli tråkig. Funderar på att börja med, okej så main stream, men hissar och dissar. Så stay in touch så får ni snart se, har en hel lista i huvudet på vad jag vill hissa.


haha nej jag är inte emo

... kanske bara är bakfull?
Är i alla fall trött på det mesta. Vill inte känna mig såhär vilsen mer.
OVER AND OUT.

It's alright now when you're here
A bit of hope when you look into my eyes
Follow me to the other side
You will never walk alone
I'm always by your side

Hold on tight when we fall into the night
I will guard you now and the rest of my life
But there's one bitter lie, how I did you wrong
It wears me out and leaves me naked, the truth is
always strong


RSS 2.0