midsommar, hot, tungpiercing.

Märkte att det åskade ute precis, sulään har ju lyst hela dagen så jag undrar vart den kom ifrån lixom.

Fest, fest, fest och sol. Har haft sjukt goa dagar med brudarna. Igår satt vi ute och chilldrack lite, käka chips och snackade. Älskar spontana saker på sommarkvällarna.

Lite ovant att inte dra ner till Håsten i Varberg i år på midsommar. Började med att grilla och dricka hemma hos Linnea på Sjöbo, jag och Sanna var grill masters. Glömmde det viktigaste, JORGUBBAR det var inte okej. Sen hamnade vi iaf i Torslanda i stället på något vänster, hur minns jag inte riktigt. Lite skrapsår på benen och så men det hör la till. Crazy kväll sjöng, spelade fotboll och beställde säker alla chees donken hade plus lite till.
"Vet du ngn allah? ;o" HAHA, Sanna Isophakala.


Bild tagen från PiratNea.

Och lördagen var ännu mer crazy, no detalils for you. Fick en go prommenad på morgonen med Mea iaf, 3 kilometer kl 8 till bussen.

Ganska bra sammanfattning va? Nu blir det film. PUSSCHAAA


you missed me?

Woooh my baby is back. Datorn har varit på lite reparation och sådär, men nu e den här igen hel och fin. Så nu jäklar ska jag blogga igen.


no fucking topic.



Vi kunde sitta uppe hela nätterna och snacka om verkligen allt och ingenting. Satt uppe till det blev ljust klockan 5 på morgonen trots att jag började sommarjobbet klockan 8, det spelade lixom ingen roll när det handlade om dig. Vad hände?   


varberg, puls, flickorna.

Inte okej det här, jag lovar att bli bättre med uppdateringarna.

Helgen har varit bäst, haft tre underbara dagar. I fredags var jag som sagt i Falkenberg och Varberg. Planen var att sola, men jäklar vad det blåste. Gick omkring på Varbergs gator, mycket skratt och vi kan verkligen vara helt sjuka haha, LOVE.

Igår var det party party på Puls med brudarna. Suuper bra kväll, träffa massa roliga människor nya och vissa som jag inte har sett på ett tag. Lördagsnätter är bra.

Bilder kommer, lite senare.  


falkenberg.

Wooh redan vaken, blev inte speciellt många timmars sömn i natt men wtf. Om en timme sticker jag till Falkenberg och glassar med Mikaela, Linnea och Pernilla. See ya on the beach! :D


en dag på jobbet...

... en dag i Fiskebäck med Jennifer. Denna dagen har varit bäst, badade fötterna i havet för första gången i år lixom och fyfan vad underbart det var. Solade, ragga på killen som körde glassbilen och gungade. Kom till och med ihåg vägen till hamnen sen förra sommaren. 

I love summer, summer loves me. 



Snygga jacka? haha nej.


somsomsommmaren.

Så borde jag ju igentligen gå och lägga mig. Vissa ska ju upp och jobba imorgon... på sommarlovet... och bara resten av sitt liv, tills man går i pension. 

Saknar redan att vara impulsiv och SLIPPA säga "aa klart vi kan.. eller nej fan jag jobbar ju imorgon". Men jag är sjukt taggad nu endå, vet att det kommer bli awesome. E taggad och allt det där fast samtidigt rädd för vad som kommer hända, och vad jag kommer känna. Yeye, tänker bry mig om det en annan dag e för glad nu.

Haha btw så kan jag skratta åt sånna sjuka minnen nu i efterhand som man gjorde när man var "yngre". Eller jag i alla fall. Som sommaren 08 tror jag det var, med Johanna såklart. Drog till värnamo med tåget på eftermiddagen utan att ha en aning om vad vi ska göra där. Kommer dit, så går verken tåg eller bussar hem. Så kom vi på en "smart" ide att ta en cykel och cykla hem till Borås. Cykla typ 1 kilometer sen var vi helt slut. Haha till slut fick vi tag i en kompis som kunde köra. Vad tänkte man med där lixom?


lev ditt liv.



DIG HAR JAG ALDRIG BRYTT MIG OM,
JAG TITTAR OVANFÖR DIG

du är luft ingenting någon annan,
du har aldrig varit intressant,
& du ser att jag ler för jag lever.

Inte för att man lyssnade på artisterna i fjortistiden i sitt liv, utan för att texten den lixom passar nu.


big time.

Blåmärken över hela kroppen och fortfarande bakfull, men fasen så kul jag hade. Tack alla som gjorde att studenten blev BÄST, från början till slut. Började med champangefrukost hemma hos Flilip och Matte, käkade jordgubbar och drack chmpange. När vi kom till skolan släppa allt man hade varit nervöst för, stog på stolarna och sjöng när rektorn spelade gittar haha. Och flaket, hade inte tvekat att göra om det om jag fick, ryyyysningar. 

Kvällen avslutasdes på XoY... eller nej, Burger Bar haha. 

Fyfaan vad vi e bra! 


sweden fucking rock.. student.

Godmooorgon, jag är inte riktigt människa än. Vaknade av att Mikaela ringde och väkte mig för en halvtimme sen och berätta lite roliga saker, eller läskiga, haha. Bra start på dagen.

Torsdag idag, igår började Sweden rock och det känns inte okej att inte vara där. Ungefär för exakt ett år sen hade jag världens bästa vecka nere i Sölvesborg. Fem dagar när man inte behövde tänka på någonting annat en vart ölen stog, hur undebart låter inte det lixom.

Nu ska jag ut på balkongenoch ta en morgoncigg och sen ska jag dra till stan och fixa lite till inför imorgon. Vem hade trott något annat en att jag skulle fixa det mest sista dagen lixom haha. Hoppas det kommer bli BÄST, så länge som man har väntat på IMORGON. Woooh, STUDENTEN IMON LIXOM.

jalla jalla.

Nu sticker jag in till stan och kollar bal med Johanna, sen får vi se vad som händer. Öl kanske hehehe.


summer beat of the day.



For why are you playing a game?


too cool for school.

Igår gick vi äntligen in på studentveckan. Tre dagar kvar. Tre dagar, taggar fredag som fasen. Sen så är jag fri.
 

ingen fest utan häst.

Sitter och trycker i mig chips nu, únderbart och flötigt. Fick lite ångest att jag vaknade klockan fyra och sovit bort en hel dag med sol, behöööver lite färg på mig nu yaaah. Studenten om 5 dagar lixom, coming close. :D

Igår började lungt hemma hos Jennifer med hon och Issa, grillade lite och så. Sen blev det spontanutgång till Puls där vi träffade Sjöbobrudarna, Mikaela och Linnea, och massa andra skööna människor. Haha sen spårade det lite hamnade på efterfest på Scanic hotel där någon Sthlmare bodde, han såg ut som svensk men va från irak, med lite kompisar. Heeel skön kväll.




grillchill.

Sitter ute på Jentas balkong med flickorna. Dricker ett glas vitt och har det gött. Har precis grillat, fan vad jag älskar sommaren.


fridays, now it just reminds me of you.

Heta dagar, sena kvällar, jobb i Angered och party med work mates. Det har ungefär varit min vecka, hinner inte med så mycket annat.

Idag har jag haft en suuuper dag i Göteborg med Linnea. Han knappt sova inatt, bruden ringde klockan 6 och då var det bara att gå upp haha. Åkte med henne till Partille där hon skaffade sig en snygg tattooooo och sen drog vi in till Gbg city och hade det bäst i sulään. Underbart, neeeeeded med en day off idag. Busigt men sant.  

Nu ska jag fixa mig och sen blir det party igen, solen får mig så taggad på allt. PUSSSCHAAAAA


RSS 2.0