HAHA

Haha jag döör, jag måste ju ha världens sötaste lillebror.
Antar att dom flesta vet vem 'Krillebooi' är? Var inne på hans blogg för ovanlighetens skull (!) och kikade innan. Då går min brosha förbi, kollar på datan och säger "Han går i min tennis grupp". Say whaat? HAHAHAHAHA, så efterbliven.
Älskar den ungen asså.


Wonderful life

För ungefär ett halv år sedan, hade verken jag eller många andra hört talas om dom. Nu spelas dom nästan överallt, i hela Borås. Johanna visade mig dom för några månader sen och jag fastnade direkt. She was the girl who made them fucking famous here haha. 
WONDERFUL LIFE 

Raggae när den är som bäst, och då finns det inget bättre.


VECKANS TOP 9

KEN RING - NU MÅSTE VI DRA
Jeremih - Imma star
Arash feat Lumidee - Kandi
Busy Signal - Unknown number
Damien Marley - Welcome to Jamrock
Svenska Akademien - En varning
Masspike Miles ft DJ Khaled and Rick Ross - The pursuit
Kings of Conveience - Gold in the air of summer
The streets - Blinded by the lights


It´s an addiction

Det är ungefär det här jag lever på när jag kommer hem från skolan.
Vissa är beroende av cola och vissa kaffe men jag e beroendeav OBOY.




Gissa vad jag ska göra nu då? Jag ska plugga, FAKTISKT. Good huh?
Har företagsekonmi B prov imon, och som vanligt sitter jag kvällen innan och pluggar och hoppas att ngt ska fastna i huvet på mig. Vilekt det oftast inte gör. Ska man kanske börja bli good girl och börja anstränga sig lite mer kanske? 

Sydafrikaner på John Bauer

God morgon!
Kom precis till skolan, har ingen aning om vad jag har för lektion tror den är inställd eller ngt?

I alla fall så var det lite extra kul att komma till skolan idag. Hela John Bauer kryllar av sydafrikaner idag, haha. Först vid ingången står det typ 50 pers som ser lite havt utlänska ut och som inte går på Jon Bauer, och när jag går in i skolan så är det minst lika många människor som jag aldrig ens sett innan. Så frågar jag vad det var för människor och dom va tydligen ytbytesstydenter eller ngt från Sydafrika, lite coolt tycker jag. Gick precis förbi en söt liten pojk från sydafrika och vinka till mig, det är ju inte varje dag man få 'connection' med en sydafrikan. Btw, dom är vita??? Brukar man inte vara svart där?


Magrutor snart

Yess woho, jag har träningsverk i magen märkte jag nu känner mig duktig :D
Magrutor here I come!!

Jobbigt bara att min piercing(naveln) aldrig läker, kan fortfarande inte ligga på magen för att den gör så ont och det är fortfarande ett sår. Normalt att den inte läker på 2 månader? Kanske kan ha och göra med att jag gjorde den på en festival haha, ska nog va glad att den inte blev mer infekterad en den blev.


A-style

Om du ska göra det, gör det med stil.


Biffeeeen?

Hejhej bloggeeen! Nej usch va töntigt så säger vi inte.
I alla fall shit vad otränd jag har blivit. Var i gymmet idag med några och tränade magen o gick lite på löpband och sådära. Kändes som jag körde skiten ur mig själv fast jag bara var där i typ 20 minuter och chilltränade. Läskigt, vad har hänt med mina muskler? Eller i och fför sig har jag vell aldrig haft några men, om jag nu hade det så är dom totalt borta.

Och nu är det bara att ladda om flr snart är det match, tagggaaa! Träningsmatch, men endå.
Känns som att man saaakta med säkert börjar komma igång med träningen igen, lite skönt fakitskt. Behöver träna nu när broshan vann fetaste Dummle och Kex choklad saken på lisseberg haha. 


Sis tyckte mina ben såg killiga ut.. och det gör som faktiskt, på denna bilden.. ajjah


Felringning

Just ja! Glömde berätta om helgens pinsammaste. I min kontakt lista på mobilen har jag en person som jag har undrat vem det var som jag har döpt till 'B'. Skulle ringa min kompis Rebecka i helgen och tjöta lite, och av någon anledning får jag för mig att det är henne jag har döpt till 'B' haha och fråga mig inte varför. Så jag ringde i alla fall 'B', gissa om de va hon? Nej då va det en kille jag hade träffat på Uppsala reggae fesdtival som tydligen hade lagt in sitt nummer i min mobil och döpt sig till 'B'. Haha han måste ju tyckt jag va cp som ringer efter flera månader mitt på eftermiddagen helt random. Lite typiskt mig sådära.  

A-style

Den är rosa och den är Adidas, så mycket antonia style det kan bli.
Kommer sitta på min arm snart, kan aldrig bli för mycket rosa.


Repeat

Typ såhär känns det. Finaste låten just nu.


Vart är du?

Okej nu måste jag skriva av mig lite. Känner mig helt hyper, kan inte sitta still har sprungit runt och vimsat här hemma hela dagen, ute inne tv:n datan har nog varit i varenda rum minsst fem gånger. Sitter och dunkar techno högtalarna nu, bvehöver högt tempo i låtarna så att tempot blir samma som i mig haha. Ni vet såna där dagar det känns som att man ska sprängas för att det känns som att det är så mycket runt omkring en, fast det igentligen inte är det? Eller är det de? Gaaah jag vet inte. Har i alla fall en sån dag idag.

Just nu behöver jag åka in till borås, ta en islatte på viskan och tjöta i flera timmar med en viss knack syster. Ett måste för att chilla ner nu! 


Ego searching



woho, google knows i have a blog.


My crib

Idag har mitt rum genomgått en typ room makeover. 
Inga kläder på golvet, inga väskor innanför dörren, inga kuddar på borden längre... ni vet et typiskt tonårsrum. För första gången på år har mitt rum faktskt varit STÄDAT på riktigt!
Bara för att min mormor e sötast.



















Skank bilden kommer alltid sitta uppe i mitt rum, en gång en skank camp medlem alltid en skank camp medlem. Säger bara URF!

söööndag baby

god morgon!
Tror jag det är för dom flesta av er, fast jag har varit upp sen 10!!! Inte okej.

Anyway, var precis uppe hos mina grannar och hälsade på och drack Te (brände mig på tungan, har fortfarande ont) för typ första gången i mitt liv. Trevligt trevligt, en skitmysig utlänsk familj e dom. Mamman i familjen lovade att lära mig kurdiska med, så snart kommer jag kunna snacka krudiska woho suck on that. Hon sa att hon ville börja me att lära mig dansa på kurdiska me eller vad man säger men jag tror inte det är min grej och skaka rumpa till arab musik haha. Fast jag diggar det. ;)

                                                    " Det är lätt att bli ett svin, sprit och kokain, 
                                                     du vet vad jag pratar om så spela inte fin."


Beyonce live i Sydney

Beyone tar upp en cansersjuk flicka på scenen när hon sjunger Halo i Sydney.
Så sjuukt fint är det, tårarna bara rinner. Jaja, känslig men wtf! KOLLA!



Ingen tvekan om att Beyonce är en av världens bästa tjej artister, bästa till och med?.
Underbar röst och älskar latino imagen.


Tja

Fan, jag skulle lyssnat på dig, igen.
Du känner mig själv bättre en vad jag gör och vet mitt bästa bättre en jag själv vet.


Friday night - köp blåa skor

Då var man hemma igen, sköönt. Haft en lite annorlunda fredags kväll/natt. Det började med att jag och knack sistah drog till Dalsjöfors på lite förfest hos Jonas som fyllde 18, lite kul sådära. Sen skulle alla på krogen såklart, så det blev bussen in till stan. Eftersom vissa små barn (jag&johanna) inte kom in på krogen så gick vi omkring i stan och roade oss och sen åkte vi hem till mig och kollade på Green Street Holigans 2 tills dom andra skulle komma ut från krogen. Saken va bara att när vi skulle åka hem till mig gick det visst ingen buss så vi bestämde oss för att gå hem. Vi han komma till Särla köket och köpa en korv innan de kom två killar som sa att dom tyckte synd om oss o fråga om vi ville ha skjuss, och vi bangade inte haha. "OMG åkte dom med främmande killlar :O"... Jaa de gjorde vi, galet va??

Han träffa väääldigt mysko folk under tiden vi va i stan, bland annat en kille som va helt desperat i både mig och Johanna, haha inte fått ngt på länge? Bra pinsam kille de dära. Gick och satte oss på Pisse berget och ja vad ska man kalla de, sjöng lite med. Okej att vi inte e helt normala, men vi har kuul. ;D

Klockan halv 3 när vi hade vart hemma i kanske en timme skulle jag följa Johanna in till stan me bussen och sedan åka hem igen, men nee så blev det inte råkade hamna på Dalsjöforsbussen me dom andra och där spenderades natten också.


Så nu blir det att reloda lite, sen e jag nog taggad för utgång!


FÖRSOVNING - ovanligt?

Försova mig måste vara det jag gör bäst.
Fem av fem dagar i veckan lyckas jag försova mig, vissa dagar till tolv (börjar hav 9) och andra dagar i kanske tjugo minuter, men fortfarande försover jag mig alltid. Haha vad är det för fel på mig?

Har Företagsekonomiprov B nu, igentligen. Men det verkar som att jag får göra det ngn annan dag, inget jag är lessen över och missa precis.

SKa fixa mig lite nu och fösöka orka ta mig till skolan till 10 i alla fall.
HA en bra dag bitcheees

Elfsborg

Just det, lovade ju broshan att hänga me på Elfsborgs matchen ikväll.
HEJA ELFSBORG!

Keen, bror och Nordmark


Svensson bror och ja ngn haha


Bajrami, bror och Birrrre (:


Love you brooo <3


Torsdag morgon

God morgon!
Eller ja det var ett tag sen jag gick upp nu, snart go middag för min del. Sitter i skolan och är lite halvt död, läser lite bloggar och flummar runt. Har igentligen Projekt & företagande nu där vi ska skriva om ett företag vi själva har skapat, men min grupp är lite busig idag så vi har inte fått allt för mycket gjort denna lektionen. Gjorde ett försök att skriva en Rapport men det ran ut i sanden ganska fort. Fy på mig, dålig flikkaah!

Idag borde jag plugga, som alla andra dagar men det kommer vill sluta med att jag sätter mig och tar en islatte på Viskan. Finns trots allt inget mer avslappnande och perfekt syssla att göra efter skolan. Eller ska man gå och sola kanske? Bleeek som bara den. Vi får se helt enkelt.


Skolfoto 09

SKOLKORT ÄR IGNEN ROLIG HISTORIA!

Idag var det dags för skolkort igen, sista gången som tur är. Känner alltid samma press inför skolkorten,. le sött, ha lagom mycket smink, inte bluda på kortet och så vidare. Samma sak händer mig varje år. Jag går upp på morgonen, försöker hitta kläder som går att ha, sminkar mig lite extra och ja fixar håret och sådära. Det kanske inte sysns i spegeln, men i kameran ser man helt överfixad ut. Borde kanske go mer natrual? Känndes mycket bättre när man kom hem och tog ut löshåret och ruffsade till det lite och satte på en tjockiströja, lite mer jag lixom.

Börjar alltid skratta när man ska ta de enskillda kortet och han som tar säger till en hur man ska sitta,. "vrid dig åt vänter, benen åt höger, huvet på sne fast du ska ha de rakt fram blablabla...".

Men i alla fall, det ska bli kul att kolla på alla andra sen när skolkatalogen kommer. Tror alla tycker det är lika kul att sitta och glo i den och spana in och kommentera folk haha.

Blondinskämmt

Sitter och lyssnar på massa blondinskämt från en killkompis, alltid lika kul he he. Man vill ju inte verka och ta åt sig haha men dom hade nog vart lite roligare om man inte var blondin. Detta e lixom inte helt okej,.


-Vad är det för likhet på en blondin och en toffel?
-De är sköna att sätta på, men inget man går ut med!

-Vad är likheten mellan blondiner och frimärken?
-Man slickar dom sätter på dom skickar iväg dom!
 

Yeah, yeah Inga from Sweden!


The sisterhood of the traveling pants

Tjoohoo bitches!

Dålig update nu, inte bra men live with it lixomHaft lite annat och tänka på idag hihi.. det snurrat runt i mitt huve hela dagen, lite för mkt tror jag?

Kollade precis på Systrar i Jeans, en av mina favorit filmer där jag var mindre. Lite girligirli sådära, va (är?) precis min stil. Minns att jag alltid var så avundsjuk på Bridget (Blake Lively), henens hår, att hon va så bra på fotboll, ja hon var nog min förebild för ett tag där. Dessutom hade jag en liten crush på killen hon träffar på den där fotbolls saken hon är på, i första filmen.


Blake Lively är nog en av dem finaste tjejerna. Kolla håret lixom, loove


Red Bull dirr

Inatt har jag "sovit" i exakt, nä inte ens en timma, lyckat va? Men det gör inget att jag e hur trött som helst idag, en viss person var nämligen hemma igen efter en allldeles för lång tid borta och är iväg igen nu så det var värt att stanna uppe och prata med han. Det finns ju trots allt energidryck av en anledning och jag kommer knarka Red Bull idag! Tur för mig att man inte är körd bara för man inte har lärt sig dricka kaffe.

Känner mig lite borta i mitt huve idag, och nu ska man prata engelska låter som en efterbliven norsk med talfel som precis lärt sig engelska. Mgv på mig!

Rätt gött förövrigt att man är tjej och kan sminka över trötta ögon och sådära. När man är som tröttast och måste iväg till något typ ah skolan så är mitt tips att ta på sig lite snyggare kläder och sminka sig även om man igentligen inte orkar för om man känner att man ser piggare ut känns det som att man blir piggare också. Typ...

  

22:26

It´s not about finding someone you can live with, it´s about finding someone you can´t live without.


Back on track bitches

Då var man äntligen tillbaka på planen efter ett låååångt uppehåll, över minst hela sommren. Sjukt lat har jag varit. Känndes bra och komma ut o röra på sig igen (även om de va sjukt motitgt och åka till träningen i halvregn) och spela fotboll som faktiskt  är det det bästa som finns efter, ja alla saker som festa och sådära hihi. Dessutom var det första träningen med Borås GIF nu där jag antagligen kommer börja spela. Härliga brudar var det också, nu blir det bara till att jobba upp konditionen och allt så är jag säkert tillbaka där jag slutade snart!.

Förövrigt är jag helt döööd nu, allt festande och långa sömnlösa nätter har satt sina spår fo sho!
Fast btw så sova är överskattat och det är derför jag sitter uppe till halv 8 på morgonen på grund av en tävlig. Thumbs up!.


KEN RING - LOVE

Sitter och lyssnar på Ken Ring nu, som så många andra gånger. Han är en av dem bästa artisterna jag vet, på alla sätt. Låtarna, texterna och sättet han rappar på, går verkligen rakt in i mig. Texterna om hans barn, hans väg från de mörka gansterlivet, tunga låtar och "kick" låtar... En bra förebild för många. Han visar att det finns en väg ut lixom. Han är äkta och inte wannabe som så många andra svenska hip hopare/rappre. LOVE!

Ken:

- Jag döpte mitt album till Hip Hop för att det mesta av det som kallas hip hop i Sverige idag inte är hip hop. Min musik har alltid varit och kommer alltid att vara hip hop – den kommer aldrig att bli nånting annat.

- När jag släppte Äntligen Hemma trodde jag att det skulle bli mitt sista. Men jag fick massor av mejl från fans som tyckte att jag svek dom och skrev saker som ”Hur fan kan du lämna oss?” och ”Vi har bara dig, Ken”. En kompis fick mig att inse att jag inte kunde vara så egotrippad. Förra skivan gjord jag för mig själv, den här gör jag för mina fans som alltid supportat mig.



HIP HOP TIL' I DIE!




Snygg målvakt, men vem va han?

Idag har jag varit snäll, haha ovanligt? Gick upp klockan 8 för att gå till Djurparken med min söta lillebrosha för att det var Elfsborgsdagen och alla Elfsborgare var där. Samme tyckte nog det var lite coolare en vad jag tyckte, men fick snacka med massa snygga IFEare iaf wiho. Min klasskompis Briar har förövrigt kommit upp i a-laget nu, kul för han. Komiskt när ens lillebror frågar ens klasskompis om atugraf haha. Men de va en lite mys iaf sådära, åååår sen jag var i djurparken. Har kommit fram till att Flamingo är favvodjuren, dom e ju rooooosa.  

Btw, måste bli bättre nattmänniska! Kan ju inte somna före halv 5 på helgerna, funkar inte så.
STENHÅRT!

Och ikväll då, Utgång? Tror det va!

XoXo / BeckaSbitch ;)


Tufft att vara liten ibland

Blev lite ändrade planer ikv, skulle igentligen dra och kolla på Håkan Hellström på Liseberg, men så blir det eeej. Det blir chill kväll istället, skönt att ta det lungt ibland med... NEEEEEJ vad säger jag det tycker jag inte alls, men man kan ju inte alltid vara ute och göra stan osäker och mamma måste ju få vara lugn någon gång haha. Alla töntar ska juh ut på krogen idag, blääää. Det är hårt att vara liten 17 åring ibland!. 

Förövrigt tjöta jag lite om APU:N idag och fick reda på att jag får ha APU idag trots allt (hihi bra när man får som man vill). Sååå, ska antagligen åka till ÖSTERRIKEEE i fyra veckor och praoa med Johanna!! Parteeeey på de. Jobba fem timmar om dagen, sen dra ut i backen och åka snowboard och spana in snygga snowboards killar och sen fest varje kväll. Kan ju inte bli bättre eller hur?

NU

SEN




Bara för att

Honey, whipcream or chocolate sauce?

RAUWR, stilen!. Efterlyser han, vem e hetingen??? Vart jag har fått bilden ifrån, vet jag ej.


Ung och dum by 18?

Nu är det mindre en en månad kvar tills jag fyller 18 :D Parteeeeey! Ska bli grymt skönt att slippa va en liten 17åring som inte får komma in på krogen. Har kanske lite för höga förväntningar på att fylla 18, men har längtat så länge nu enda sen alla kompisarna började fylla 18 i Januari. Jag vill me ut o röjja på krogen lixom.

Känns inte som det var längesen man var 16. Det har hänt mycket sen dess, kärlek, tårar, misstag, bra dagar och dåliga dagar, började festa i hela Västergötland, mindre lyckade fester och sjuuuukt roliga partykvällar och nätter. Ja det har hänt mychet helt enkelt. Pratade med en viss person idag, som på skoj sa när jag sa att jag fyllde 18 om en månad att det var dags att släppa alla 'ung och dum' misstag. Och det känns det som att det är. Går det fortfaraned attt skylla på att man är ung och dom om man gör ngt ja, "dumt" när man e 18 eller e man för vuxen för de då? Omg jag som är ung och dum var och varannan dag vad ska jag skylle på sen

Nej skoja he he. Men den 9onde oktober kommer Göteborgs gator inte att vara säkra, be sure!

 

Robinsson 2009 tja tja

Fick se lite bilder och en film, på mig och johanna som gör Robinsson parodi när vi är knack, från SRF 09 igår hos Sebbe. "Tjaa tjaaa de här är Robinsson 2009, vad händer?", "vi är barfota... öööl" HAHAHA.
Hittade dom här bilderna bilderna bland annat, väääry soft moment on a väääry soft day.


Yesss bra bild jag vet, tagen på datan lixom. KOLLA JOHANNAS ANSIKTE !.


 


Sweeet

Skönt att vara hemma nu men har haft en sjukt bra dag idag. Efter skolan drog jag och johanna in till gbg, skulle kolla klänning till henne till bröllopet (nej inte hon som ska gifta sig haha) hittade en söt grå liten sak lite sweet sådära. Sen när vi va klara me de så drog vi till Hissingen, hem till Sebbe och hälsade på. Solen har lyst hela dagen, och det går inte och beskriva hur underbart de e att stå på Sebbes balkong på typ tionde våningen och kolla ut över hela göteborg när solen är på väg att gå ner. Myys på de!.







- Du e inte så dum som du ser ut
- hehe, nej jag vet
- Du e dummare

..och alla e inte så snälla som dom ser ut hihi


VECKANS TOP 9

CALLE KRISTIANSSON - WALKING IN MEMPHIS (den rösten.. earcandy)
One Block Radius - You Got Me
R Kelly – Snake
Ken Ring - Nu måste vi dra 
Drake – Best i ever had
Chaka Demus & Pliers – Bounce it
Syster sol – Gillar din vibe
Kuttonmouth kings – proud to be a stoner
Petter feat. Eye-N-I – Saker & ting


Mellanstadiet - Big time

Allting var mycket lättare när man var liten.
'Får jag chans på dig' - Ja, Nej, Kanske. Inget tjaffs bara rakt på sak lixom.
Minns alla raster när man sprang omkring och fråga chans till vänster och höger åt sina kompisar, samlades bakom barackerna och sa vem man ville dom skulle fråga på så stog man nervöst kvar och vänta på vad svaret skulle bli. Eller skickade lappar på lektionerna. Alla timmar man satt med sina kompisar och skrev kärleksbrev till olika killar. Måste till lägga att mitt första "förhållande" varade i tre timmar. Haha så bra var jag på förhållanden redan då.
Bara jag som minns allt detta?


Alltid push?

Igår när vi satt hemma hos Linus kom det fler killar och samtalsämnet blev ganska snart TUTTAR. Lyssnade ietn så mycket på utan snacka om annat men rätt som de va kollar jag på en kille o han kollar på mina tuttar och säger 'lika små som hennes' och kollar upp på mig, EHM TACK!? Antagligen va de ju ingen bra sak neej.

Dagen efter på msn




Wanna take a ride with a millionaire?

Tycker att domhära (under) bode få lite mer uppmärksamhet, LYSSNA!
Check it out bitches


Friday night

Idag var man ingen vacker person, ruffsigaste håret och svullna ögon men man kan ju inte alltig ligga på topp right? Sitter och kolar på barnkanalen och dricker
Oboy, eftersom vi inte har någon apelsinjuice hemma !!.

Igår blev en ganska konsitg med mysig fredag kväll. Drog in med Johanna (knack sis) och Linus (pappa kanck) och chillade på Cafe Viskan. Myys men de blev inte riktigt de vanliga snacket som när man är där med Johanna för då är det killarna vi pratar OM, men nu va ju en kille där så haha. Men vi kom in på annat trevligt haha.

Senare drog vi hemm till Linus och chill drack lite och där stannade vi hela kvällen. Sen 'råkade' jag missa lla bussar som gick så jag kom hem i tid typ, så jag ringde folk och fråga om dom va kvar i stan tills 4 när jag skulle va i stan men alla hade gått och lag sig haha, töntigt då ska de ju va EFTERFEST!!. Så jag tog i alla fall bussen klockan 3 och va i stan klockan 4. Saken va bara att när jag kom till Södra Torget gick inte min buss försen klockan FEM, kuuul lixom typiskt mig haha. Så jag satte mig där som ett jäka offer ingen tele ingeting, men som tur va kom snälla poliser o fråga om jag ville åka me dom hem (till mig då asså haha). Och de ville jag såklart! :D  

Fyfasen vad jag älskar poliser, dom är så sexiga(undatag om dom verkligen e fula) antar att de e bara för dom känns så trygga. När dom går omkring där i sina polis dräkter och ser manliga ut. RAAAUUUWWWRR! Man kanske skulle skaffa sig en polis när man blir 'stor'?


Nattblogg

Varför min kompis Johanna och jag är singlar?

Vi vill ha lite finare och lite bättre.
Går från och med nu bara på utseendet, det är för tråkigt att vänta
på att se om en halvful kille har en bra personlighet.


That´s hot

Ny töjjning, snygg va? :D
Vad tuff jag är nu




Tja

Känner ni också att livet bara swischar förbi ibland?
Att ni inte riktigt kan ta på allt som händer?

Förrvirrad idag. Vet inte vart jag har folk och vet inte vem jag har och jag har inte så mycker koll på livet. Människor kommer och går ur mitt liv som om jag var någon jäkla tunnel. En dag är man inne och nästa dag är man ute ur personens liv. Jag hade vänner innan som jag trodde ville vara med mig för den jag var, men när jag blev den jag verkligen var (umgicks med dem jag ville, sa ifrån mera och ändrade stil) insåg jag att dom ville bara vara med mig när jag var den jag var innan fast personligheten var samma. Ytlig vänskap, föralltid håller aldrig!!. Men på nogot sätt kännde jag mig fri när jag gjorde ett break up från dem. Nu kan jag och tänker köra mitt eget race all the way. Vara sådära galen utan att behöva frågas ut om varför varje gång. Woho!.


Sånahär tanker kommer upp då och då, speciellt när man har tid att tänka efter som när man e sjuk och inte har så mycket för sig att hålla tankarna på. Jag gillar inte att tänka efter. Brukar mer gå på impulsivitet och känsla och göra det som känns rätt för stunden och ta konsekvenserna imorgon. Det blir mer spänning i livet om man gör så. Men dom här senaste dagarna jag har varit hemma verkar ha varit en del av ’imorgon’. Jag är inte okej idag.


All this behind the blue eyes


Day 2

Andra dagen jag ligger hemma i sängen och hostar idag. Längesen jag inte var utaför dörren på såhär länge är van vid att det händer mycket runt omkring mig och jag e ingen person som tycker det är skönt att ta det lungt precis. Känner mig buuuuusig idag dessutom hihih vill ut och träffa människor igen. Jag måste i alla fall bli frisk till helgen för då är det planerat att dra upp till Örebro och hälsa på Sibbe, woho.

Har i alla fall kollat igenom minst fem filmer dom hära dagarna och snart ska jag sätta på (hähä, efterbliven humor jag vet) några avsnitt av Prison Break, UNDERBART !! Wentworth Miller e absolut en av dom hetaste killarna jag vet. Rekommenderar alla andra som också ligger hemma i sängen och e sjuka att kolla på 17 Again eller Slumdog millionaire, två olika men sjukt bra filmer båda två. KOLLA KOLLA !

                                                    Jag saknar dig nu å jag saknar dig sen
                                                    jag lever för hoppet å jag saknar igen
  


VECKANS TOP 9

Veckans top 9 kommer finnas me på bloggen varje vecka. Eftersom jag älskar musik änkte jag jag skulle dela med mig av dom 9 låtarna jag tycker e bäst för veckan. Denna veckan får bli förra veckans, e ju bara tisdag trots allt. Varför just top 9 vet jag inte, känndes bra bara. ;)

DEVIN THE DUDE - NOTHING TO ROLL WITH
Daddy Yankee - Mirame
Tupac & Xibit - Fight Music
Promoe - Mammas gata
David Guetta - Sexy bithch
7 års olycka - Ur en hemlis synvinkel
Ken Ring - Grabbarna från förorten
Jim Jones - We fly high
Rihanna feat. Akon - Emergency room


Tuff helg och svininfluensa

Yooooo bitches!
Tänkte göra en liten uppdatering från helgen. Jag och Johanna forsätter parta runt på lite olika ställen i västergötland (anledningen att vi itne åker längre bort är att vi inte kommer längre på fritidskortet). I helgen var det inflyttningsfest hos en kompis på Hisingen som vi lärde känna på Sweden Rock 09. Det var helt okej, sköna människor och sådära. Skillnad på ch festa med boråsare och uddevalla bor kan jag säga haha, galet var det. Men de e så det ska va.
Ehm,. helgens partande satte i och försig sina spår. Och nu menar jag inte bara bakfylla, ligger hemma i sängen och hostar sönder mig själv. HEJ GRISINFLUENSAN? Jo jag tror det.  

Anyway lyckades ta några bilder, imellan när mobilen inte var borta
here it goes


Gryym utsikt, klockan 6 på morgonen



Såhääääääär ehm söta är i när vi e bakis

Looove

Café Viskan - Borås stolthet

Jag brukar oftast inte ge mig försen det blir som jag betämt mig. Denna gången har jag lovat min kompis Johanna att jag ska lära mig och dricka kaffe eftersom vi spenderar ganska många timmar på,. ah typ de flesta fiken här i Borås (lite extra kärlek till Viskan), och hur b känns det inte och beställa läsk när man går ut och fikar!? (Diet, inga kakor här inte, undantag på bilden FAKTISKT!) Först blev det varm choklad flera månader, sen is latte YUMMIII och denna veckan ska jag dricka latte, bara det aqtt det är så äckligt så jag inte kännt ngt värre på längt. Tvek på att jag kommer lyckas få i mig en hel kopp svart(svart dricka lixom, hörs att de smakar skummt) koffein dryck nästa vecka. Shit vad jag kommer känna mig vuxen när jag lärt mig. Och jag vet att ni vill veta hur det går :)


"det heter faktiskt negerboll"


Min partner in crime


01-09-09

Heeey, eller hur man säger första gången man skriver i sin blogg.
Hade i och för sig en blogg innan men den blev för personlig med tanke på alla som läste den, men jag saknade att blogga och efter som jag planerar att läsa journalistik i framtiden kand et ju vara bra att öva sig på att skriva. Så nu kör vi igen, woho.
I min blogg kommer i få följa en blond tjejs liv, hennes tankar och sätt att spendera tiden som 17 årig småstadstjej.
Mer än så känns onödigt att säga, resten får ni se själva med tiden. Så fortsätt läs ;)

 


RSS 2.0