söndag.

Kom nyss hem från mina Sjöbo brudar. Flummig dag haha, tre cp flummbarn i samma rum kan bara sluta med att man skrattar så man får ont i både kindbenen och magen haha. Var på donken också och beställde lite lagom, typ allt dom hade på lager men det e detaljer. Imorgon blir det shopping med Mea, kolla efter färgglada kläder att glida runt i till sommaren. Big fan of colours I am. Fick en liten crush innan på den här ed-hardy t-shirten, vill ha. Ingen snäll person som har lite 'onödiga' pengar över sen helgen och vill sponsra mig med den? Nej tänkte det men endå. :) 



Och btw, snälla ta mig till Sthlm.
PUSSTJA


sommaren med Göran.

Full fart på min blogg, eller inte. Dåligt med uppdateringar det senaste men det blir bättre snart, har lite att berätta.

Ligger i alla fall och garvar ihjäl mig till 'Sommaren med Göran' haha, så jävla bäst. Perfekt bakis humor. Kanske lite efter, men 'Ann Ahl' hahaha.

Men nu blir det mer film. PUSSTJA 


beat of the day.



Dream
Send me a sign
Turn back the clock
Give me some time
I need to break out

nu.

Har: druckit ungefär 3 koppar varm choklad med kanel
Ska: kolla på film, Bröllopsfotografen, om en stund
Hör: Placebo - Running up that hill
Bär: gråa mjukisyxor, oversize t-shirt
Vill: åka till ett varmare ställe
Känner: mig trött, uttråkad, festsugen, glad. Mixat.

up up and away.

Next up, skolan. Stress stress stress, nu måste jag fixa klart mig.

natbloggning.

Back to normal, det vill säga lite sömn och långa nätter. Men idag gör det inget, sovmorgon till halv 1 imon woho. Idag var jag i alla fall först med Jennifer. Käkade thai istället för suschi, skulle kunna leva på thai mat resten av mitt liv. Sen Knalleland, nallelandet, knulleland.. whatever och shoppade med mina Sjöbo brudar.

Är deadly nervouse inför imon btw. Nej inte riktigt så men nästan. Ska på arbetsintervju, första gången och det låter ju inte som något kul. Och är det något jag är bra på så är det att säga impulsiva och lite halvogenomtänkta kommentarer haha. Men det löser sig säkert. Cash here i come?
Sängen nu i alla fall, kan ju inte se sleten ut imon right. Sleep tight bitches.


I want your love, but all your love was as friends.

Godmorgon. Kom till skolan för ett tag sen, idag var jag faktiskt bara lite sen. Har samhäll, var en politiker här och babblade nyss. Med hår på ryggen som stack upp över tröjan, fiiiint. På lunchen ska jag käka suschi (stavning?) med Jennifer, för första gången. Rå fisk, spännande haha.



Och jag börjar få lite ångest över mitt hår btw, time to fix it. Utväxt, slitna toppar och slitet löshår är inte så mycket att hänga i granen. Gammal bild.
Så nu vet ni det. Ciao

ville bara säga det.

 

Jag är så inne på vad jag vill ha, att jag glömmer att se det som jag redan har. Jag har alltid letat efter något nytt, vill ha något nytt som kan vara bättre. Och det kanske e bra ibland, men det gör också att jag ibland missar det som redan finns. Det finns närmare en jag tror. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan, som dom säger.    

Well I wanted something better man 
I wished for something new
And I wanted something beautiful 
And wish for something true


18 and life.

Yo, sköönt att sitta vid datan igen. Haha det är sorgligt jag vet, men det var faktiskt jobbigt att vara utan den i 15 timmar. Laddaren vägrar fungera, inte okej.

I alla fall, helgen var sjukt nice. I lördags var det först bowling med massa roliga människor, jag förlorade yaaay. Sen drog jag och Linnea vidare till Puls och gjorde det vi gör bäst höhöhö. Tur att det finns snälla människor som tar emot en när man ramlar, två gånger också.

Och nu sitter jag här i skolan igen, känns inte bra i mig att lovet är over. Det gick för fort, som lov alltid gör.  


kul.

Hahahahahhaha, gåår inte sluta skratta, hahahhahahhahahahahaha. Mea till en kille som jag träffade på centralen i Gbg efter jag hade varit på sweden rock, som hon trodde jag hade träffat på Sweden rock. 'Jag hörde att min kompis hade träffat dig på Sweden Rock', 'Jaså, det minns jag inte?'.

i´m the real deal when i come around.

Har fortfarande inte orkat ta mig upp ur sängen, bra jobbat, och det är jobbigt att bara tänka tanken att göra det. Jag är såå inte taggad på att börja fixa mig igen och dra ut i kylan, även om jag vet att det kommer bli kul sen. Men ska sätta på party musiken nu och försöka glömma av hur äckligt bakis jag är. Wish me luck.


...

Det var inte okej. Fyfan, payback is a bitch. :)


sjöbo.

Nu har vi fixar klart oss precis, och jag har plattat Linneas löshår i en halv timme. Slavjobb haha. Men nu blir det krök. PUSSTJA

Chacha party.

Tom lägenhet, reggae på högsta volymen, fix och snöstorm. Ska snart dra hem till Nea och förfesta och sen blir det Stars, nice. Röjjer Kinna idag och Borås imon, braaa grejjer. Ska försöka bli bättre på att ta bilder, kan ju va kul och se vad man har pysslat me lixom.

over and over.

Nej det e inte okej, att min sista buss går hem halv 11 på vardagar. Tror dom att man inte har något liv på vardagar också? Jag som var sugen på utgång, hehe såklart jag var, men jag får försöka klara mig tills imorgon. Iaf så nu sitter jag här istället och käkar bebis tomater, som är ungefär det jag lever på nu för tiden. Sweet like sugar. 

Idag var jag i alla fall i Götet, träffa pappa och prata lite. Den enda gången jag känner mig som 7 år igen, och pappas flicka. Läskigt hur liten och vilsen man kan känns sig ibland.  

Skratta inte, det var inte jag som valde kläderna.


onsdagskväll.

Bio med Mea&Nea fick bli kvällens underhållning. Så nu har jag sett snabba cash för andra gången. Alla andra filmer vi ville se gick klockan tre, Prinsessan och grodan och alla tecknade movies. Men snabba cäääsh är fortfarande lika bra och Joel Kinnaman är fortfarande lika het grrr på han. Någon gång ska jag gå och ställa mig längst fram framför filmen, bara för att. Coolt va? 

Nu ska jag i alla fall kolla mer film, typ "efterfilm" som vissa kallar det haha.
PUSSCIAO





...

Bra jobbat med uppdateringarna höhö. Men när man måste pressa ut orden blir det bara fel. Jag vill skriva något bra, något med lite värde. Men orden och tankarna stannar vid mina läppar.


move, shake, drop.

Vatten och bakfylla beskriver i alla fall min dag. Happy valentines day, yeah right. Ingen skola imorron i alla fall, jag är glad.  

Det blev väldigt mycket party igår trots allt. Borås var det inget liv, suprise suprise, i så ganska impulsivt drog vi till Kinna istället. Var framme ungefär vid 12 och då var det krogen next up. Ungefär här börjar kvällen bli suddig för mig haha. Röjjde dansgolvet i alla fall med mina partybrudar och drack gratis drinkar i baren. Bra lördagskväll trots att jag råkade hoppa i mina sneakers istället för stövlar när jag skulle gå haha inte okej. Jag och Linnea fick vara Djs också btw woho, grymma var vi. Förlåt om jag gav någon tinnituss (stavning?) :D.



Beat of the day


on the beach.

Bra början på lovet. Chill kväll eller girls night eller vad man vill kalla det med Sanna, Mea och Nea. Film, flumm och mer film. Tänk vad mycket som kan hända med bara en kortlek. Kollade på Prinsessa eller något  förövrigt tror jag filmen hette, höhö skade glädje e det bästa. Och imon blir det utgång, wuhu. Ville bara säga det.

PUSSTJA

...



Har: 
Vart i stan med Laban
Ska: fortsätta käka kokkosnötter från Island
Hör: J-kwon - Tipsy
Bär: Mjukis kläder all the way baby 
Vill: åka till Lund
Känner: ingeting, känslokall idag
Drömmer: om ett Borås fyllt med snygga Latino killar höhö

Artist of the day - Navid modiri.

Har aldrig hört om eller hört låtar med den här killen och hans 'crew' innan igår, men tyckte han va cool och hade klockrena texter. Såna låtar jag inte vet om jag gillar eller inte men e endå sköna på något vänster.







måndagsmorgon&varm choklad.

Chaaa. Veckan började med att jag gick upp till skolan, och fick veta att vi hade inställd lektion. Kul att man gick upp i onödan. Men nu när jag endå e vaken ska jag följa med Mami till stan och kolla lite. Ta lite pics kan man ju också roa sig med om man har tråkigt en måndags morgon, ny piercing btw höhö.  
       



friday every day?

Idag har varit en seg dag och bakis var man som vanligt, jag ogillar söndagar. Det enda som e bra med dom e Köping. TOBBE FOR PRESIDENT.



Jag har tydligen varit i Köping, eller åkt förbi i alla fall. På vägg upp till Uppsala. Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar URF, går inte att jämföra med något annat jag har gjort. Känslan att vakna i ett tält, solen skiner, alla är... allmänt softa.. och ölen står en meter ifrån en.

en dag i gbgb.

Idag var jag i Gbgb som vissa kallade det haha, med min bästa Omar. Var i Partille och shoppa, med alla PJs, fast vi såg inte en enda faktiskt skönt det. Idag var jag ganska bra också förövrigt, var på Pressbyrån och så frågade Linnea vad den nya Smaken på Geisha hette så skulle jag försöka läsa vad den hette. Jag "ehm.. Dreamy... Kamel" Linnea "HAHAHAHA Caramel annars Ante", haha hela kön börja skratta. Men nu vet ni att den heter dreamy caramel iaf. :)






Beat of the day


torsdag.

BRRR jag tänker inte kalla det här vinter, för det är mer en vinter ute.
Idag var jag iaf och solade med Nea efter skolan, hudcanser next up men vit vill man ju inte vara. Sen efter det träffade vi Mea, chillade lite och sådära. Vi gick i en meter hög snö bara för att kolla på "utsikt" över Sjöbo haha, sånt vi gör lixom.
Imon blir det Göötet med Nea och träffa Rickard senare, som var väldigt längesen. 08, sommar, Näset, fest. Och på lördag blir det krogen med dom bästa. HURRA.




...

Bara för att ni ska få ngt att läsa ;)

1: Grillmat eller pizza

2: Godis eller chips

3: Fikabröd eller glass

4: Saft eller läsk, öl

5: Grönsaker eller frukt

6: Kött eller Fisk

7: Sommar eller vinter

8: Brunetter eller Blondiner

9: Långt hår eller kort hår

10: Lockigt hår eller rakt hår

11: Blåa ögon eller bruna ögon

12: Pluzsize eller zerosize

13: Följa modet eller bestämma själv vad man ska ha på sig

12: Idol eller Lets Dance

13: Vänner eller Kärlek

14: Frida(tidningen) eller Solo(tidningen)

15: Skor eller kläder

16: Smink eller smycken

17: Högklackat eller ballerinaskor

18: Storstan eller landet

19: Norra Sverige eller Södra Sverige

20: Hund eller katt

21: Hemmakväll eller krogen/fest

22: Pasta eller ris

23: Potatis eller Spagetti

24: Saltlakrits eller sötlakrits, bläsh

25: Kärlek eller pengar

26: Tokio Hotel eller Jonas brothers

27: Datorn eller tvn

28: Mobilen eller mp3n

29: Cykla eller promenera

30: Sjunga eller dansa

31: Ge komplimanger eller få komplimanger

32: Svart eller vitt

33: Bio eller videokväll hemma

34: Mamma eller Pappa

35: Zac Efron eller Robert Pattinson

36: Måla eller färglägga

37: Läsa eller skriva

38: Bli mobbad eller mobba

39: Bil eller moped

40: Kjol eller klänning

41: Långa killar eller korta killar

42: Långhåriga killar eller korthåriga killar

43: Träslöjd eller syslöjd

44: Idol Agnes eller Idol Amanda

45: Franska eller tyska

46: Födelsedag eller julafton

47: Gå ut och fika eller gå ut och äta mat

48: Osminkad eller sminkad

49: Frysa eller svettas

50: Vara ensam eller vara bland folk

51: Insidan eller utsidan

52: Vitt bröd eller grovt/mörkt bröd

53: Hus eller lägenhet

54: Åka utomlands eller bara åka iväg några mil

55: Bada eller duscha

56: Äventyrsbad eller tivoli

57: Kaffe eller te

58: Guld eller silver
59: Släkt eller vänner

60: Morgon eller kväll

61: Salt eller surt

62: Ketchup eller senap

63: Action eller skräck

64: Rakat eller orakat

65: Vara inne eller vara ute

66: Plastgran eller vanlig gran

67: Pepparkaka eller lussebulle

68: Långa naglar eller korta naglar

69: Löshår eller äkta hår

70: Jordgubb eller Hallon

71: Dataspel eller tvspel

72: Hångla eller ha sex

73: Britney Spears eller Christina Aguilera

74: Cigaretter eller snus

75: Sova länge eller vakna tidigt

76: Laga mat eller baka

77: Mjuka paket eller hårda paket

78: Tomten eller påskharen

79: Vara snygg och elak eller vara ful och snäll

80: Ha diarre eller spy

81: Alvedon eller ipren

81: Psykiska eller fysiska sjukdomar

82: Secondhandaffär eller marknad

83: Prickigt eller randigt

84: Frasses eller Mc Donalds

85: Åka skidor eller åka skoter

86: Små bröst eller stora bröst

87: Bada eller sola

88: Nyponsoppa eller apelsinjucie

89: Sticka eller brodera

90: Böjda ögonbryn eller raka ögonbryn

91: Celine Dion eller Shania Twain

92: Muskler eller inte muskler

93: Sverige eller Norge

94: Prydnadssaker eller ljus

95: Parfym eller deodorant

96: Fil eller yogurt

97: Sängen eller soffan

98: Mormor och morfar eller Farmor och farfar

99: Döv eller blind
100: Utländska killar eller svenska killar


inte lätt

Åhh, det e så lätt att vara smart i efterhand. Det har alltid fungerat så för mig att min hjärna springer i väg, gör eller säger saker som jag reflekterar över några minuter senare och kommer på att det kanske inte var så bra. Kunde gjort så, kunde sagt så, istället. You know waht i mean? Sånt där e jobbigt. Ingeting kan vänta heller, ska lära mig att tänka ett steg före.

Och så får ni en låt med.


PH

Yaaay, Jackie och Patrik vann Paradise Hotel. :D Bra skit. Lite sad att det var sista programmet bara buhu, vad ska man nu kolla på på kvällarna.

Ser henne som en av mina förebilder på ngt sätt. Stark, varit med om mycket, vågar vara impulsiv.
Känner igen mig i henne på många sätt. Bra som mindre bra.
  




...



Har: städat... good girl? 
Ska: testa smink på ngt smikparty tydligen, höhö
Hör: reklam musiken på MTV
Bär: Blåa jeans, vit tröja typ och inget mer... casual it is  
Vill: ha lördag, wuuu
Känner: en känsla av att det är som ett glas vatten som håller på att rinna ut i havet
Drömmer: om en sommardag lite het som dig med en iskall öl i handen


Ett hals

Haha det var en rolig fika med mina brusher Laban och Omar. Laban blev blev hög på sånadära sockerpiller till kaffet som vi gav henne gick omkring och skratta åt ingenting haha så go. Eftersom en i personalen välte brickor på golvet så jag trodde huset rasa ihop och tappa massa saker också så tvek på att det var bara socker piller. Sen tyckte busschaffören det var bätter att stänga av pling klockorna på bussen så stackars människorna på bussen kunde inte plinga haha. Sen hoppa vi i snö högar också, det var kul. 

Nu ska jag kolla paradise hotell, PUSSTJA  

måndagshäng

Yee nu ska det bli skönt att få fixa sig lite. Blir så segig av att gå hemma och se ut som ett troll. Och sen blir det att dra stan och fika med mina tjejer. Wuu tummen upp på det. Och bara så ni vet ska man inte underskatta lillfingrar.
 


Beat of the day



Går inte att inte gilla den här låten. Grym låt, grymma aritster.

En sång för alla er som inte pallar mer, men håller huvet högt och vägrar falla ner.
En sång för alla dem som vågar drömma och håller hoppet vid liv. En sång för alla dem som står vid sidan och ser livet glida förbi. En sång för alla dem som förlorat något och aldrig funnit nån frid.

Dance, fucker, dance

Shuue bloggen. Lika segt som vanligt med måndagar. Men helgen var i alla fall nice med massa party. I fredags var det först förfest i stan och sedan vidare till Puls med Sanna & Linnea. Vilken kväll, men kul var det. Jag slutar aldrig att förvånga mig själv. Och i lördags blev det Puls igen, med lite andra brudar, och skaka rumpa hela natten. Very nice very nice.

Idag har jag bara sovit. Och fan vad jag behövde det.
Nu e planen i alla fall att ta tag lite i mig själv och ringa och söka jobb, typiskt mig att vänta tills det varkligen blir akut haha. Men nu ska jag göra det i alla fall. Såhär ser jag i alla fall ut idag, höhö "dagens outfit" antar jag att det kallas. Just for fun, luffigt med uuunderbart.


RSS 2.0